E epostacı Hectopat Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #1 Hepinize merhabalar, ben profesyonel bir C.S GO oyuncusuyum ama bilgisayarım buna izin vermiyor. Bende yaklaşık 2000 Tl değerinde bir bilgisayar toplamak istiyorum ve kasanın Mini ITX kasa olmasını istiyorum, bana öneride bulunabilir misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2015
Hepinize merhabalar, ben profesyonel bir C.S GO oyuncusuyum ama bilgisayarım buna izin vermiyor. Bende yaklaşık 2000 Tl değerinde bir bilgisayar toplamak istiyorum ve kasanın Mini ITX kasa olmasını istiyorum, bana öneride bulunabilir misiniz ?
cemkalaur Hectopat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 190 Makaleler 1 Yer Kıbrıs Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2015 #2 Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi Bölüm 1 - YouTube bunu alabilirsin CS:GO için oldukça yeterli bir sistem. GTX 960 ile Mini Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - YouTube bütçeni 2500 e çıkarabilirsen bunu alabilirsin.
Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi Bölüm 1 - YouTube bunu alabilirsin CS:GO için oldukça yeterli bir sistem. GTX 960 ile Mini Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - YouTube bütçeni 2500 e çıkarabilirsen bunu alabilirsin.