Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 18 Kasım 2023 #1 Öncelikle selam. Bürçe 2000 TL sade siyah veya siyah-gri şeklinde alacağım. Ferucci markalar nasıldır? Herhangi bir marka öneriniz de var mı? Şu anlık Casio arıyorum.
Öncelikle selam. Bürçe 2000 TL sade siyah veya siyah-gri şeklinde alacağım. Ferucci markalar nasıldır? Herhangi bir marka öneriniz de var mı? Şu anlık Casio arıyorum.
Deathadder Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 832 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #2 2000 TL bütçe ile ferucci yerine Pulsar veya Lorus almanı tavsiye ederim seiko' nun alt markaları ve oldukça kaliteliler.
2000 TL bütçe ile ferucci yerine Pulsar veya Lorus almanı tavsiye ederim seiko' nun alt markaları ve oldukça kaliteliler.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 9 Aralık 2023 #3 Deathadder dedi: 2000 TL bütçe ile ferucci yerine Pulsar veya Lorus almanı tavsiye ederim seiko' nun alt markaları ve oldukça kaliteliler. Genişletmek için tıkla... Bi tık geç yazdınız hocam. For Motion’un bir saati çok hoşuma gitti ve satın aldım.
Deathadder dedi: 2000 TL bütçe ile ferucci yerine Pulsar veya Lorus almanı tavsiye ederim seiko' nun alt markaları ve oldukça kaliteliler. Genişletmek için tıkla... Bi tık geç yazdınız hocam. For Motion’un bir saati çok hoşuma gitti ve satın aldım.