2000 TL'ye claw ve palm tutuş için mouse önerisi

Mercin

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: i3-12100F
Ekran kartı: Sapphire redon RX 6700 10GB.
SSD: Adata 1TB okuma 3500mb/yazma 3000 MB.
Anakart: ASUS Prime H610M-K 4D.
RAM: XPG 8 GB (2x8) DDR 4 3200MGHZ.
PSU: Power Boost 650W 80+
2000 TL bütçem var. Claw ve palm tutuş biçimine sahibim. Farem eskidi, değiştirmem lazım. Ne önerirsiniz? CS, DayZ, Rust oynuyorum ve Minecraft'ta drag Click, jitter Click, butterfly Click yapabilen Mouse'lardan olursa güzel olur. Taksit imkânı varsa verebileceğim fiyat artabilir, taksit miktarına bağlı. (peşin fiyatına 3 ay taksit varsa 3 bin TL kadar mouse alabilirim)

Son düzenleme:
Leş sensör, leş malzeme kalitesi, leş mcu...leş leş leş.

Hocam çok kafam karıştı hangisini alayım peşin fiyatına 3 ay taksit varsa 3000TL kadar bir mouse alabilirim.

Glorious aklıma yattı gibi önceden model o duyuyordum Fornite ve Minecraft PvP cileri kullanıyordu.

Glorious aklıma yattı gibi önceden model o duyuyordum Fornite ve Minecraft PvP cileri kullanıyordu.

Genellikle bilinen kişilerse sponsor olabilir Logitech Razer SteelSeries Glorious bu markaların genellikle ürünleri sizin fiyat bandınız da bu ürünler dışında daha kaliteli ürünler var örnek yukarıdaki MCHOSE adlı ürün. Kısacası logo için para veriyoruz gibime geliyor.

Kullan kişiler öyle demiyor ama? Kullanmadığınız bileşenler hakkında niye yorum yapıyorsunuz.

Kullanıp kullanmamakla ne alakası var?
Bak bakalım arada ne gibi farklar varmış? Leş gibi mouse önerip bir de savunuyorsunuz.

A5 Ultra al geç bu bütçedeki en iyi mouse. Açık ara ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…