KaptanKrem Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 482 Çözümler 1 20 Temmuz 2023 #11 şahin123456 dedi: Kanka kulaklığına kötü demiyor. O fiyata daha iyileride var diyor. Kötü bir şey yok bunda yani. Genişletmek için tıkla... Tamam da fiyatına değmez demekle daha iyisi var demek başka. Bence değiyor seçimi kendisi yapsın diye opsiyon sunuyorum.
şahin123456 dedi: Kanka kulaklığına kötü demiyor. O fiyata daha iyileride var diyor. Kötü bir şey yok bunda yani. Genişletmek için tıkla... Tamam da fiyatına değmez demekle daha iyisi var demek başka. Bence değiyor seçimi kendisi yapsın diye opsiyon sunuyorum.
şahin123456 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.870 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #12 KaptanKrem dedi: Tamam da fiyatına değmez demekle daha iyisi var demek başka. Bence değiyor seçimi kendisi yapsın diye opsiyon sunuyorum. Genişletmek için tıkla... Fiyatına değmez demek oluyor işte. Ürün güzel ama fiyatı çok pahalı demek istiyor. Daha ucuza aynı kalitede alabilirsin demek istiyor.
KaptanKrem dedi: Tamam da fiyatına değmez demekle daha iyisi var demek başka. Bence değiyor seçimi kendisi yapsın diye opsiyon sunuyorum. Genişletmek için tıkla... Fiyatına değmez demek oluyor işte. Ürün güzel ama fiyatı çok pahalı demek istiyor. Daha ucuza aynı kalitede alabilirsin demek istiyor.
5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 22 Temmuz 2023 #13 EisenHertz dedi: Konuyu takipteyim. Kulaklık arıyorum. Genişletmek için tıkla... Takip et diyerek konu takip edebilirsiniz neden yorum atıyorsunuz? Ayrıca 2000TL'nin 300TL daha üstüne çıkarsanız nova 3 öneririm hocam.
EisenHertz dedi: Konuyu takipteyim. Kulaklık arıyorum. Genişletmek için tıkla... Takip et diyerek konu takip edebilirsiniz neden yorum atıyorsunuz? Ayrıca 2000TL'nin 300TL daha üstüne çıkarsanız nova 3 öneririm hocam.