2000 TL'ye Drag Click ve Butterfly Click algılayan mouse önerisi

Bütçe
1000

T14armata

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bende eskiden Rampage markasının Alpor G65 modeli bir mouse vardı. İçine sıvı kaçması sonucu bir süre sonra bozuldu. Şu anda bana yeni bir drag Click ve butterfly Click algılayan bir mouse lazım. Bütçe tahmini 2K şu an için 1k. Yine Rampage markasına ait mouseleride önerebilirsiniz. Elimin boyutu orta zaten Rampage Alpor biraz büyük.

Attack Shark ve Wraith markasının kablosuz farelerina bakabilirsiniz. G PRO Superlight kullanıyorum şu an ancak daha öncesinde Attack Shark X3 kullanıyordum. Gayet güzel ve kaliteli.

Eğer bütçe 2K ise MCHOSE A5 Ultra al geç.

5 yıl önce aynı sebepten model o wireless almıştım ben minecraftı bıraktım o beni bırakmadı. Butterfly'da üstüne tanımıyorum zaten, drag clickte de gayet iyi. Güncel mouselardan eminim bu fiyat bandında daha mantıklıları vardır fakat drag click ve butterfly için sorduğunuz için öneririm.

Fiyatı biraz tuzlu ama zaten bir süre daha almayacağım o fiyatlara çıkabilirsem alabilirim hocam zaten birçok Minecraft YouTuber'i bu fareyi kullanıyor diye biliyorum biraz karşılaştırıp karar vereceğim teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…