seiko39 Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 556 Çözümler 4 28 Ocak 2025 #11 umvtdeniz dedi: Hocam evet kablolu vs de kullanabiliyorsunuz fakat şubat ortalarına stok kalacağını hiç düşünmüyorum maksimum 1 hafta veriyorum. Genişletmek için tıkla... Tekrar stok yenilenmezmi hocam?
umvtdeniz dedi: Hocam evet kablolu vs de kullanabiliyorsunuz fakat şubat ortalarına stok kalacağını hiç düşünmüyorum maksimum 1 hafta veriyorum. Genişletmek için tıkla... Tekrar stok yenilenmezmi hocam?
mmtgnr Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 74 28 Ocak 2025 #12 ulugames diye sitede satıyor wraith de bakarsın stok durumuna göre hayırlı olsun şimdiden yenileniyor stoklar ara ara ulugames ve wraith kontrol edersin butcen cıkmıyosa r1 se plus da alabilirsin
ulugames diye sitede satıyor wraith de bakarsın stok durumuna göre hayırlı olsun şimdiden yenileniyor stoklar ara ara ulugames ve wraith kontrol edersin butcen cıkmıyosa r1 se plus da alabilirsin
seiko39 Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 556 Çözümler 4 28 Ocak 2025 #13 mmtgnr dedi: Ulugames diye sitede satıyor Wraith de bakarsın stok durumuna göre hayırlı olsun şimdiden. Yenileniyor stoklar ara ara ulugames ve Wraith kontrol edersin bütçen cıkmıyorsa R1 SE Plus da alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim öneride bulunanlara. VXE R1 Pro Max aldım ön siparişten 2K ya bakalım, deneyimlerimi aktarırım ayrı bir konuda. Son düzenleme: 9 Şubat 2025
mmtgnr dedi: Ulugames diye sitede satıyor Wraith de bakarsın stok durumuna göre hayırlı olsun şimdiden. Yenileniyor stoklar ara ara ulugames ve Wraith kontrol edersin bütçen cıkmıyorsa R1 SE Plus da alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim öneride bulunanlara. VXE R1 Pro Max aldım ön siparişten 2K ya bakalım, deneyimlerimi aktarırım ayrı bir konuda.