2000 TL'ye e-sigara önerisi

God.of.atheis.

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. E sigara önerisi istiyorum sizden bilgim yok ilk defa alacağım. Bütçe 2K civarlarında tercihen yoğun aromalı ve kolay bulunabilen parçaları olan bir ürün istiyorum.

MTL mi istiyorsun DL mi.
MTL az buhar çıkartır sigara içimdir sigarayı aratmaz.
DL ise bol duman çıkarır direk ciğere çekersin.
Ayrıca coilli mi istiyorsun yoksa kendin elinle pamuk sardığın cinsten mi ?

Coilli daha masraflı sanırım ama daha az uğraştırıcı olduğundan coilli daha iyi olabilir mtl ilk tercihim ama şart değil DL bir yerden sonra sıkıyor diye duydum.

Coilli daha masraflı sanırım ama daha az uğraştırıcı olduğundan coilli daha iyi olabilir mtl ilk tercihim ama şart değil DL bir yerden sonra sıkıyor diye duydum.
Valla verdiğin cevapta mtl de istiyorsun dl de istiyorsun diye anladım.

Mtl olarak Caliburn x,Caliburn G3,Caliburn-Koko Tenet,Caliburn GK2,Argus Z,Xros 3,Argus P1,Argus G, VSuit

DL olarak Argus pro, Drag X,Argus XT, IPX80, Nord5, Drag x plus

MTL de önerim caliburn x veya gk2 olabilir.
DL de ise hepsi çok güzeldir argus xt favorim aralarından.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Valla verdiğin cevapta mtl de istiyorsun dl de istiyorsun diye anladım.

Mtl olarak Caliburn x,Caliburn G3,Caliburn-Koko Tenet,Caliburn GK2,Argus Z,Xros 3,Argus P1,Argus G, VSuit

DL olarak Argus pro, Drag X,Argus XT, IPX80, Nord5, Drag x plus

MTL de önerim caliburn x veya gk2 olabilir.
DL de ise hepsi çok güzeldir argus xt favorim aralarından.
Hocam Site önereisi yapma şansınız varmı Uwell Caliburn X Pod 20w | Uwell Türkiye Orjinal Ürün En İyi Fiyat burdan almayı düşünüyorum

Hocam Site önereisi yapma şansınız varmı Uwell Caliburn X Pod 20w | Uwell Türkiye Orjinal Ürün En İyi Fiyat burdan almayı düşünüyorum
Yada sizinle iletişime geçebileceğim bir kanal varmı bir kaç soru sormak isterim tabi sizin takdiriniz

Son düzenleme:

Yada sizinle iletişime geçebileceğim bir kanal varmı bir kaç soru sormak isterim tabi sizin takdiriniz
Siteler hakkında en ufak bilgim yok ben hep telegramdan tedarikçilerden aldım hem daha güvenilir hem daha ucuz. Buharistan sitesi güvenilir diye duydum ama hiç denemedim.
Discord ismim ardaaadd

Hocam caliburn x modelini almayı düşünüyorum kartuş olarak içinden 2ml olan model çıkıyor ama 3 ml modelde var 3ml model alsam sorun yaratırmı ve coili kaç ohmluk almamı önerirsin e likitler daha sağlıklı diye duydum ve e likit için 0.8ohm daha iyi diyorlar fakat alacağım keyfi önemli bi miktar azaltıyorsa salt likit kullanacağım onun için en iyi ohm değeri ne olur acaba( Discorddan yazdım ama isteklerden göremediniz sanırsam)

Hocam caliburn x modelini almayı düşünüyorum kartuş olarak içinden 2ml olan model çıkıyor ama 3 ml modelde var 3ml model alsam sorun yaratırmı ve coili kaç ohmluk almamı önerirsin e likitler daha sağlıklı diye duydum ve e likit için 0.8ohm daha iyi diyorlar fakat alacağım keyfi önemli bi miktar azaltıyorsa salt likit kullanacağım onun için en iyi ohm değeri ne olur acaba( Discorddan yazdım ama isteklerden göremediniz sanırsam)
2 ml 3 ml farketmez. Coili şimdiden almayın zaten kutudan bi 0.8 birde 1.2 çıkıyor ikisinide deneyin öyle karar verin ben sizin adınıza nasıl karar veriyim ki. Salt likit tavsiye etmem vücuda zararı fazla. Normal likit alman daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı