2000 TL'ye ekipman önerisi

Bayİnek

Decapat
Daha fazla  
Şimdi benim kötü bir bilgisayarım var ve yaz tatilinde çalışıp yenisini alacağım. Aklıma takılan şey şu, ben şu an 2 bin liraya yakın para biriktirdim ve bilgisayar ekipnmanı almak istiyorum. Faremi 2 ay önce aldım. Mouse padim var. Kulaklığımda yeni sayılır. Klavyem 3 senelik ve bazen a tuşu basmamazlık yapıyor. Ben hangi ekipmanı alsam daha yararlı olur? Ya da daha farklı ne alabilirim?(büyük ihtimal klavye alacağım ve aklımda Rampage'in parvus modeli var. Beyaz ve %60 bir klavye istiyorum klavye önerisi varsa beklerim.)

Şimdi benim kötü bir bilgisayarım var ve yaz tatilinde çalışıp yenisini alacağım. Aklıma takılan şey şu, ben şu an 2 bin liraya yakın para biriktirdim ve bilgisayar ekipnmanı almak istiyorum. Faremi 2 ay önce aldım. Mouse padim var. Kulaklığımda yeni sayılır. Klavyem 3 senelik ve bazen a tuşu basmamazlık yapıyor. Ben hangi ekipmanı alsam daha yararlı olur? Ya da daha farklı ne alabilirim?(büyük ihtimal klavye alacağım ve aklımda Rampage'in parvus modeli var. Beyaz ve %60 bir klavye istiyorum klavye önerisi varsa beklerim.)

Ekipmanlarınız ne?

hem klavye önerisi hemde klavyeden başka alabileceğim ekipman

Klavye olarak bu olabilir.

Ekipmanlarınız ne?

Farem: Logitech G203
Kulaklığım: Logitech G335
Klavyem: İnca phaldor IKG-445

Klavye olarak bu olabilir.

Klavye yurtiçinden olursa daha iyi olur.

Sana kendi kullandığım klavyeyi önermek istiyorum bayağıdır kullanıyorum uygun bir klavye.
Ama kendisi küçük klavyelerdendir numpad bulunmamaktadır ve RGB'dir.

Switch'leri çıkıyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı