Merhaba arkadaşlar PC'ye yeni parçalar almak istiyorum biraz kararsız kaldım. 2000 TL bütçe.
İşlemci, anakart, RAM ve SSD almak istiyorum. İleride işlemci yükseltebileceğim ve 8 GB RAM'le baslayıp yanına 8-8 RAM ekleyebileceğim bir anakart. Ekran kartım şimdilik idare eder. Ama sonrası bütçe oluştuğunda ekran kartı alacağım 1000 TL'lik.
Bu parçalar sizin yazdığınız parçalardan kat kat daha iyi. O parçaları kesinlikle almayın. Çok kötü i3 7100'e Z170 anakart hiç alınır mı? Eki Görüntüle 232642
Fikirlerinizden yola çıkarak bütçeyi şu şekilde aşmayı düşünüyorum.Ancak anakart yüksek mi almalıyım yoksa işlemciyimi yüksek almalıyım pek çözemedim bu konuyu
Fikirlerinizden yola çıkarak bütçeyi şu şekilde aşmayı düşünüyorum.Ancak anakart yüksek mi almalıyım yoksa işlemciyimi yüksek almalıyım pek çözemedim bu konuyu
O parçaları kesinlikle almayın! O işlemciye Z270 anakart alınmaz! "K" ibaresi olan işlemcilere "Z" ibaresi bulunan anakart alınması gerekir. O işlemci için en fazla "H" ibareli anakart alınmalıdır. Bu arada yerinizde olsam kesinlikle Ryzen alırım.
AMD mi bilmiyorum arasında nasıl bir tercih yapmalıyım? Yüksek anakart tercihi şöyle bi düşünce var aklımda i7'ye yükseltmek istiyorum 1-2 seneye olursa tabi.