2000 TL'ye elektrogitar önerisi

Amfi olarak Blackstar ID Core 10 V3 tercihinde bulunabilirsiniz. Ton yelpazesi çok daha geniştir. Seçtiğin amfide adam gibi ton ayarı yok.

Bu amfi biraz pahalıymış sizin dediğiniz jackson JS11 modeliyle benim attığım kombinden daha ucuza 6000 TL'ye denk geliyor ama gitarın siyah rengi yokmuş beyaz siyah kadar güzel durmasada alınabilir.
Eğer ses kalitesi olarak Blackstar amfi ve jackson JS11 ile daha iyi ses alacaksam bunları tercih edebilirim.

Bu amfi biraz pahalıymış sizin dediğiniz jackson JS11 modeliyle benim attığım kombinden daha ucuza 6000 TL'ye denk geliyor ama gitarın siyah rengi yokmuş beyaz siyah kadar güzel durmasada alınabilir.
Eğer ses kalitesi olarak Blackstar amfi ve jackson JS11 ile daha iyi ses alacaksam bunları tercih edebilirim.
Kesinlikle daha iyi ses alacaksınız hocam. Dediğim amfi piyasadaki en çok tercih edilen amfi modellerinden birisidir. Fiyatının hakkını kesinlikle verecektir. Sadece "Marshall" marka olduğundan daha kötü olan, ton yelpazesi BS'a göre kıt olan bir model almayınız derim ben.
JS11 konusunda da kesinlikle Humbucker manyetikleri daha kaliteli ve sert diyebilirim. Clean tonlarda da bir hayli güzeldir. Zaten bir Humbuckerın clean tonları ne kadar iyi olursa dist tonları da o kadar iyi oluyor. Jackson JS11 tercihi daha iyi olacaktır. Eğer Kırmızı ve Mavi modellerini isterseniz biraz daha ucuz beyaza göre. Fakat bana soracak olursanız Sıralama Siyah=Beyaz>Kırmızı>Mavi şeklinde.

Amfi şuanda en ucuz Do-Re müzikte.

Eğer kırmızı ve mavi modellerini isterseniz biraz daha ucuz beyaza göre. Fakat bana soracak olursanız sıralama siyah = beyaz>kırmızı>mavi şeklinde.

gitar.PNG

2 tane beyaz model var ve aralarındaki farkı anlayamadım beyaz olanında fiyatı diğerleriyle aynı ama birisi daha pahalı.
Ayrıca yorum falan yapılmamış gitardan kabloda çıkıyor mu acaba?

2 tane beyaz model var ve aralarındaki farkı anlayamadım beyaz olanında fiyatı diğerleriyle aynı ama birisi daha pahalı.
Ayrıca yorum falan yapılmamış gitardan kabloda çıkıyor mu acaba?
Kablo satıcıya bağlı hocam.
Alttaki Beyaz renk için oldukça ucuz. Satıcıya baktım 9.8 puanı var. Tercih edebilirsiniz gibi geldi bana.

Satıcı akakçede'de çıkıyor
1645127637831.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı