2000 TL'ye en iyi Curved 144Hz 1ms monitör önerisi

Rekabetçi oyunlarda istediğiniz verimi pek alamazsınız ama dizi, film ve açık dünya tarzı oyunlarda Full ayarlarda sizi tatmin edecektir.

Hangisi için geçerli bu cümleniz? Film falan izlemiyorum odamda TV bulunmakta amaç tamamen oyun FPS.
 
Hangisi için geçerli bu cümleniz? Film falan izlemiyorum odamda TV bulunmakta amaç tamamen oyun FPS.
Rekabetçi oyunlar dediğim CS tarzı oyunlar. Açık dünya yani RPG oyunlarında 27 inç sana daha fazla zevk verecektir fakat rekabetçi oyunlarda biraz zorlanabilirsin. Seçim senin.
 
Curved için 27 ve üstü öneriliyor çünkü; piksel yoğunluğu, inç ve çözünürlük yükseldikçe artar. Curved’de bu sorun var bu yüzden 27 inç ve altında piksel yoğunluğu az oluyor.
 
Curved için 27 ve üstü öneriliyor çünkü; piksel yoğunluğu, inç ve çözünürlük yükseldikçe artar. Curved'de bu sorun var bu yüzdem 27 inç ve altında piksel yoğunluğu az oluyor.

Hocam nasıl artsın? 1080p 27 inç Curved'in piksel yoğunluğu 24 inç Curved'e göre az değil midir?
 
ASUS VG24VQ modelini kullanıyorum. İlk satın aldığımda küçük bir monitör almış gibi düşünürken eve gelip kullanmaya başladığımda ideal boyutta olduğunu düşünüyorum. Gayet güzel kullanışlı bir model ve gerek görüntüsü gerek performansı iyi olduğunu düşündüğüm için tavsiye ederim.
 
Hayır inç düştükçe piksel yoğunluğu azalır, inç yükseldiçe piksel yoğunluğu artar. Piksel yoğunluğunun fazla olması daha iyi bir şey.

Piksel yoğunluğu piksel sayısı/inç şekilden ölçülmez mi? Bu durumda inç azalınca yoğunluk artar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…