D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Mart 2021 #21 titanss dedi: Piksel yoğunluğu piksel sayısı/inç şekilden ölçülmez mi? Bu durumda inç azalınca yoğunluk artar. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum, inç arttıkça yoğunluk artıyor.
titanss dedi: Piksel yoğunluğu piksel sayısı/inç şekilden ölçülmez mi? Bu durumda inç azalınca yoğunluk artar. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum, inç arttıkça yoğunluk artıyor.
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #22 Dreamy Bull dedi: Hayır dostum, inç arttıkça yoğunluk artıyor. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş hocam ben mi yanlış biliyorum.
Dreamy Bull dedi: Hayır dostum, inç arttıkça yoğunluk artıyor. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş hocam ben mi yanlış biliyorum.
anobey Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 178 5 Mart 2021 #23 Şöyle açıklayayım durumu , 24 inç ve 27 inç iki monitörde 1080 p çözünürlükte olursa 27 inç olanın piksel yoğunluğu az olur . İnç artınca yoğunluğu azalır . Daha büyük boyuta daha az kare koyunca çok yoğun olmayacaktır
Şöyle açıklayayım durumu , 24 inç ve 27 inç iki monitörde 1080 p çözünürlükte olursa 27 inç olanın piksel yoğunluğu az olur . İnç artınca yoğunluğu azalır . Daha büyük boyuta daha az kare koyunca çok yoğun olmayacaktır