2000 TL'ye fare önerisi

Sarpinyo

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle iyi sosyaller.

2000 TL bütçe ile mouse arıyordum ve iki model arasın da kaldım.
1.Darmoshark M3 Pro

2.AJAZZ AJ139 Pro X Superlight

Bütçem belli başka mouse önerirseniz önerilere açığım ama önceliğim bu iki mouse bilen yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Hocam çok fazla yeni açılan öneri konusu var onlara bakabilirsiniz.

Geri ödeme ile 2000TL:

El boyutun ve mouse tutuş şeklin nedir hocam.

Hocam öncelikle pardon internetin çok kötü ve kastığı için eksik bir şekilde paylaştım asıl hali bu şekilde bakarsanız sevinirim.

@Sarpinyo ben palma yakın, fingertip gibi tutuyorum. Gayet güzel kavranıyor. Grip tapeleri kullanırsanız daha oturaklı oluyor alırsanız fark edersiniz zaten.

@Sarpinyo ben palma yakın, fingertip gibi tutuyorum. Gayet güzel kavranıyor. Grip tapeleri kullanırsanız daha oturaklı oluyor alırsanız fark edersiniz zaten.
El boyutunuz nedir benimkine yakın mıdır? Yani acaba elime küçük yada büyük gelme durumu olur mu?

Yukarıda hocamın attığı Gladius 3 Aimpointi alabilirsiniz. El ölçülerimiz hemen hemen aynı benim elime mükemmel oturuyor diyebilirim.
Hocam saolun ama öğrenciyim malum durumlar o kadar param yok maalesef geri dönüş de olsa o para lazım.

Hocam Delux M800 Ultra hakkında ne düşünüyorsunuz çok hoşuma gitti ama piyasada bulamadım Amazon linkleri dungle ile değişmiş galiba yeni vergilendirmeden dolayı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…