2000 TL'ye fare önerisi

zıbab ivjj

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mouse almak istiyorum. Eski mouse Razer deadhater V2 mini. Elime küçük geliyor ama yine de kullanıyordum. Sağ tık kırıldı ve artık kullanmak zor. Aklımdaki mouse.

BenQ Zowie EC1-C​

Bunu istememin sebebi internet kafede Zowie mouse kullandım ve inanılma akıcı ve rahat gelmişti. Bir yandan da tüm bütçemi vermek istemiyorum. Mouse tutuşum pençe tutuşu büyük mouse olması pek sıkıntı değil. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Başka önerin var mıdır?

Yaklaşık 140 kişi bakmış ama sadece bir kişi mesaj atmış. Yeni konu açmaya çalışsam aynı konuda hata var diyor?

Aynı konuyu açarsan uyarı yiyebilirsin onun yerine öne çıkar tuşu var. Sana en uygun fareyi deneyerek almanı tavsiye ederim. Technopat'ta ara ara bilgisiz kişiler yazabiliyor YouTube kanallarından bakarak bilgili kişilerden öğrenebilirsin. Enazından insanlarda ürünü denedikden sonra eleştiriyorlar önerdiğim YouTuber. "swar"

Aynı konuyu açarsan uyarı yiyebilirsin onun yerine öne çıkar tuşu var. Sana en uygun fareyi deneyerek almanı tavsiye ederim. Technopat'ta ara ara bilgisiz kişiler yazabiliyor YouTube kanallarından bakarak bilgili kişilerden öğrenebilirsin. Enazından insanlarda ürünü denedikden sonra eleştiriyorlar önerdiğim YouTuber. "swar"
Öne cıkar tuşu bi bende işe yaramıyo sanırım. Neyse teşekkürler bilgi için. Kanala da bakacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı