2000 TL'ye G3258 Sistem

burakyavuz

Hectopat
Daha fazla  
Bunla ilgili videonuz vardı ondan sonra GTA 5 videosu çekmiştiniz 2 sorum olucak abi.

1. Ekran kartını arttırabilirsiniz sıkıntı olmaz demiştiniz overclok yapmasam işlemciyi i5 veya i7 alsam sıkıntı olur mu?
  2. GTA5 videosu intel pentium G3258 gtx 750 ti videosunda anakartı ve RAM değişikliği yaptıgınızı söylemiştiniz. Kaç GB RAM ve anakart hangisini aldınız? Cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden allah rağzı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. 2000 tl bütçe ile i5-i7 alırsınız ama ekran kartınız kötü olur.
2. Anakart ve ram değişikliği derken Uygun fiyatli toplama rehberinde o sistemdeki anakart ve rami kullanmışlardı.
Ama Gta 5 videosunda kendi test sistemindeki anakart ve rami kullandılar.

G3258 daha çok düşük bütçeli sistem toplayacak arkadaşlara cazip geliyor. Elinizdeki bütçeyle daha performanslı bir sistem toplayabilirsiniz. Sizin için bir sistem topladım umarım hoşunuza gider .

@kerimcan3221 Sisteminde anakartMSI H81M-P32L ile değiştirerek ve Cpu Fanı da çıkartarak daha kaliteli bir kasa alabilirsiniz.
Overclock yapmıyacağınız için CPU Fana gerek yok.
O kasa içinde hem hava sirkülasyonu olsun hem de kalite olsun pek iyi değil.
Bütçenizi biraz daha arttırıp GTX 960 almanızı öneririm.
Bunun gibi yapabilirsiniz i3-i5 seçimi size kalmış bişey.
Rami bilerek tek modül koydum.
İlerde bir tane daha alıp çift kanal çalıştırabilirsiniz.

Bende üzerinde bir kaç oynama yaptım bütçem bu kadar bu bilgisayar beni ne kadar taşır , hangi oyunları kaldırır ve ekran kartını biraz arttırabilirim yorum yaparsanız sevinirim.

Toplama Bilgisayar:
  • İşlemci: İntel Core İ 5 4460 3.2 Ghz 6mb Önbellek İşlemci 22nm : 597 TL
  • Ekran Kartı: Asus Gtx750 2gb 128 bit DDR5 16x Geforce : 424 TL
  • Anakart: Asus A58-E FM2 + DDR3 2400mhz Vga&Dvı : 164 TL
  • Ram: Kingston 8gb Hyperx Savage Red DDR3 1600Mhz CL9 : 234 TL
  • Harddisk: WD 3.5 1tb Caviar blue sata 3.0 7200Rpm 64mb Cache : 183 TL
  • SSD: Samsung 120gb 850evo m.2(mini msata) SSD ( okuma hızı 540mb/ yazma hızı 500mb) :262 TL
Kasa: 500w gamıng Midt Atx Siyah kasa : 189 TL
Toplam Maliyet: 2053 TL

Son olarak fazla bilgim olmadığı için bu konularda hepsini biraz fazla ayrıntılı yazdım bir şey bilmiyorum derken ekran kartı ve işlemciden anlıyorum. Sadece yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

O fiyata GTX 750 olmaz. İşlemciyi i3 4170 e düşürebilirsiniz onun yerine r9 270 veya daha iyi bir ekran kartı alabilirsiniz bu arada anakart uyumsuz yanlış anakart seçmişsiniz 1150 soket yapılı işlemciye fm2+ anakart uymaz. Kasa markasını tam belirtirseniz iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…