2000 TL'ye G3258 Tabanlı Sistem Toplama

Abdullah BİLEN

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bugun bir sistem topladım 0 dan 2000 TL'ye a'dan z'ye ama fazla iyi geğilim ben eminim bu sistemin daha güzelini toplayabilecek arkadaşlar vardır. Lütfen bana yardım etsinler. Topladığım sitemin resmi şöyle, bir de uyumlu mu değil mi bana yardım ederseniz çok sevinirim.

niye kimse yazmıyor

120 TL daha arttır al bunu bence bende alacağım

Dosya Ekleri

• KASA.JPG
    69,7 KB · Görüntüleme: 301
Bütçeni azıcık aştık ama tavsiye ederim ;

Kullanım amacı yarı profosyonel grafikerlik. Biliyorum bu işlemci olmaz. MMBT sistemin sevdim muhtemelen onu alırım. Aynı zamanda oyun. Teşşekkürler. Başka yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Bu arada DVD-RW olmazsa olmaz arkadaşlar çünkü tasarımlarımızı onunla gönderiyoruz.

heavystorm01 bu hangi site?

Kardeşlerim bir sistem daha topladım o da şöyle. Bununla ilgili düşüncelerinizi yazarsınız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu güzel alabilirsin.

Bence en iyisi bu olur. Bütçeni arttırabilirsen ekran kartını GTX 960 almanı öneririm.

TOPLAM : 1.734,51 TL
KDV (%18) : 312,21
NAKİT / HAVALE (TL) : 2.046,72 TL
[TBODY] [/TBODY]

Arkadaş monitör dahil bir sistem almayı düşünüyormuş sanırsam o yüzden bu sistem bütçesini hayliyle aşacaktır.

Evet arkadaşlar monitör dahil bir sistem düşünüyorum. Ses sistemine gerek yok şimdilik. Elimde snopy sn338 modeli kulaklığı var. Şuanki kullandığım laptop ve hiç sevmiyorum, çok sık kafayı yiyor ve cimema 4D'den başka pek program kullanamıyorum. Oyun desen o da yok sis vga mirror ekran kartı var. İşlemci pentium t4500 zaten marka casper. İlerde 1-2 ay sonra 2-3 yüz TL biriktirip kaliteli bir 5+1 ses sistemi alırım. Harici klavyem var mause de var zaten. Sadece sizden monitor dahil ve DVD-RW'li bir render ve oyun sistemi istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Bu arada laptop gün itibari ile 7 yaşını doldurmaktadır. Hepinize saygılar ayrı sistem tavsilererinizi bekliyorum. PC'yi ayın 17-18 i gibi kurmayı düşünüyorum bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…