Evou
Hectopat
Evet.Hall Effect muhabbeti bunda var mı?
Evet.Hall Effect muhabbeti bunda var mı?
Arasinda ne kadar fark var bilmiyorum ama bu kol da iyi.@Evou @Katipke
Bu kol olur mu peki? 3. ve 4. butonlara gerek yok. Klasik tetik ve buton dizilimi yeterli benim için.
8Bitdo Ultimate C Bluetooth Controller for Switch with 6-axis Motion Control and Rumble Vibration (Pink) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
8Bitdo Ultimate C Bluetooth Controller for Switch with 6-axis Motion Control and Rumble Vibration (Pink) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Eğer jiroskop kullanmayacaksanız 2c bence daha mantıklı bundan. Aynı zamanda fantech shooter 3 de bakabilirsiniz ek buton istemezseniz.@Evou @Katipke
Bu kol olur mu peki? 3. ve 4. butonlara gerek yok. Klasik tetik ve buton dizilimi yeterli benim için.
8Bitdo Ultimate C Bluetooth Controller for Switch with 6-axis Motion Control and Rumble Vibration (Pink) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
8Bitdo Ultimate C Bluetooth Controller for Switch with 6-axis Motion Control and Rumble Vibration (Pink) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.