ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.860 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:05 #11 BerkayFire dedi: Peki bu fiyat bandına PS düzen bulmak çok mu zor? Gerçekten nasıl olur bilmiyorum PS'de çok rahatım. Genişletmek için tıkla... Düşündüğünüz kadar bir fark yok. Tuşları bir süre karıştırırsınız o kadar.
BerkayFire dedi: Peki bu fiyat bandına PS düzen bulmak çok mu zor? Gerçekten nasıl olur bilmiyorum PS'de çok rahatım. Genişletmek için tıkla... Düşündüğünüz kadar bir fark yok. Tuşları bir süre karıştırırsınız o kadar.
BerkayFire Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 318 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyete Bugün 02:07 #12 ca9an dedi: Düşündüğünüz kadar bir fark yok. Tuşları bir süre karıştırırsınız o kadar. Genişletmek için tıkla... 2 tane söylüyorum o zaman bakalım neler gelecek başımıza.
ca9an dedi: Düşündüğünüz kadar bir fark yok. Tuşları bir süre karıştırırsınız o kadar. Genişletmek için tıkla... 2 tane söylüyorum o zaman bakalım neler gelecek başımıza.
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 9.214 Makaleler 2 Çözümler 141 Yer İstanbul Bugün 02:08 #13 BerkayFire dedi: 2 tane söylüyorum o zaman bakalım neler gelecek başımıza. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk önce Nova 2 Lite sipariş edin rahat edebilirseniz diğeri ile uğraşmaz olursunuz. Wraith keyfi kutusu açılmış ürünleri iade almıyor o yüzden.
BerkayFire dedi: 2 tane söylüyorum o zaman bakalım neler gelecek başımıza. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk önce Nova 2 Lite sipariş edin rahat edebilirseniz diğeri ile uğraşmaz olursunuz. Wraith keyfi kutusu açılmış ürünleri iade almıyor o yüzden.
UmutMelihAkyol Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.709 Makaleler 11 Çözümler 175 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek Bugün 02:57 #14 O bütçede Nova Lite 2 alın gerisini düşünmeyin. Xbox düzeni emin olun daha konforlu. 15 yıl PS düzeninde kullandıktan sonra Cyclone 2'ye geçiş yaptım. 1. haftadan sonra o kadar alıştım ki şimdi PS kolu ver tutamam.
O bütçede Nova Lite 2 alın gerisini düşünmeyin. Xbox düzeni emin olun daha konforlu. 15 yıl PS düzeninde kullandıktan sonra Cyclone 2'ye geçiş yaptım. 1. haftadan sonra o kadar alıştım ki şimdi PS kolu ver tutamam.