Intel oyuncu sıstemı toplamak ıstıyorm. Gunumuz oyunlarını oynatan guzel bır sıstem toplamama yardımcı olur musunuz ? Daha once pc toplamadım o yuzden cok anlamıyorm. Forumda da yenıyım bır kusurum olduysa affola.
2700'e iyi bir sistem toplayabilirsin. Yüksek ayarlar da açabilirsin GTA'yı.
Ben 2 gün önce topladım sistemimi, 2700 gibi bir fiyat tuttu.
GTX960
H97
İ5 4460
XIGMATEK ASGARD 382 Pure Black Edition 600W
GSKILL 2x4 gb Ram
Samsung 120 gb 850 Evo SSD
WD 1 TB HDD.
Sende bu sistemi alabilirsin, kasada değişiklik yapmanı tavsiye ederim. Xigmatek Asgard Pro Pure Black Edition 600W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Bu kasayı alırsan çok daha iyi olur.
Özgür kardesm o kasa cok kucuk ısınma sorunu olcakdır ogle dusunuyorm o yuzden pek ısınamadım kasaya.Mesut kardesm pc den memnunmusun nasıl verımı gtada denedın mı
Özgür kardesm o kasa cok kucuk ısınma sorunu olcakdır ogle dusunuyorm o yuzden pek ısınamadım kasaya.Mesut kardesm pc den memnunmusun nasıl verımı gtada denedın mı
2700'e iyi bir sistem toplayabilirsin. Yüksek ayarlar da açabilirsin GTA'yı.
Ben 2 gün önce topladım sistemimi, 2700 gibi bir fiyat tuttu.
GTX960
H97
İ5 4460
XIGMATEK ASGARD 382 Pure Black Edition 600W
GSKILL 2x4 gb Ram
Samsung 120 gb 850 Evo SSD
WD 1 TB HDD.
Sende bu sistemi alabilirsin, kasada değişiklik yapmanı tavsiye ederim. Xigmatek Asgard Pro Pure Black Edition 600W Midt Atx Siyah Kasa - VatanBilgisayar
Bu kasayı alırsan çok daha iyi olur.