2000 TL'ye GTA 5 İçin Sistem Toplama

Oyundelisi

Hectopat
Daha fazla  
Oyuncu PC'si toplamak ıstıyorum. Bütçem 2.000. Daha once hıc PC toplamadım. GTA 5'i orta sevıyede oynatacak bır PC toplamak mumkun mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel oyuncu sıstemı toplamak ıstıyorm. Gunumuz oyunlarını oynatan guzel bır sıstem toplamama yardımcı olur musunuz ? Daha once pc toplamadım o yuzden cok anlamıyorm. Forumda da yenıyım bır kusurum olduysa affola.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sisteme göz atabilirsin:

Giriş Seviyesi Oyun
AnakartASUS A88XM-AMSI H81M-P33
İşlemciAMD A10 7850KIntel Core i3 4170
Bellek8 GB HyperX Beast Kit KHX24C11T3K2/8X8 GB HyperX Savage RED Kit HX316C9SRK2/8
Ekran KartıDahili R7 GPUASUS R7 265 DirectCU II
Ortak Bileşenler
DepolamaWD 3.5″ 1TB Caviar Blue
KasaCooler Master Elite RC-430 500W
Güç KaynağıKasaya dahil 500W
MonitörAOC 21.5″ E2262Vw
Fiyat (Toplam)634$ + KDV
1648 TL + KDV
699$ + KDV
1817 TL + KDV
[TBODY] [/TBODY]

daha iyi bir sistem olmaz mi bu arada butçem biraz arttı 2700 oldu ona gore bazı seylerı yukselte bılırız belkı ?

daha iyi bir sistem olmaz mi bu arada butçem biraz arttı 2700 oldu ona gore bazı seylerı yukselte bılırız belkı ?

2700'e iyi bir sistem toplayabilirsin. Yüksek ayarlar da açabilirsin GTA'yı.
Ben 2 gün önce topladım sistemimi, 2700 gibi bir fiyat tuttu.
GTX960
H97
İ5 4460
XIGMATEK ASGARD 382 Pure Black Edition 600W
GSKILL 2x4 gb Ram
Samsung 120 gb 850 Evo SSD
WD 1 TB HDD.
Sende bu sistemi alabilirsin, kasada değişiklik yapmanı tavsiye ederim.
Xigmatek Asgard Pro Pure Black Edition 600W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Bu kasayı alırsan çok daha iyi olur.

Özgür kardesm o kasa cok kucuk ısınma sorunu olcakdır ogle dusunuyorm o yuzden pek ısınamadım kasaya.Mesut kardesm pc den memnunmusun nasıl verımı gtada denedın mı

Özgür kardesm o kasa cok kucuk ısınma sorunu olcakdır ogle dusunuyorm o yuzden pek ısınamadım kasaya.Mesut kardesm pc den memnunmusun nasıl verımı gtada denedın mı

GTA V stokta yoktu alamadım daha. Youtube de benchmark testleri var, izleyebilirsin.
Çok yüksek ayarlarda 35-40 fps rahat alırsın.

anladım bir bakayım.sen ne oyunlar oynuyorsun kac fps alıyorsun suan

Aklına yatmadıysa yapacak birşey yok fakat 1080p de 60 FPS rahat verir zaten bu laptop falan değil ısınma problemi çıkartması zor gibi duruyor

Bu güç kaynağı fazla sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…