2000 TL'ye GTX 1050 Ti alınır mı?

Orhan ede46

Centipat
Daha fazla  
Evet, sorum yukarıda. Yaz ayına kadar kullanmak için alacağım, oynadığım oyunlar: ETS 2, Valorant ve ufak tefek oyunlar oynayacağım. Belki takılmalık GTA 5 de oynayabilirim. Alınır mı?

Evet, sorum yukarıda. Yaz ayına kadar kullanmak için alacağım, oynadığım oyunlar: ETS 2, Valorant ve ufak tefek oyunlar oynayacağım. Belki takılmalık GTA 5 de oynayabilirim. Alınır mı?
Alınmaz. AMD'ye yönelebilirsin. AMD tarafında mining yapılmış olma ihtimali yüksek lakin temiz bir karta denk gelirsen çok iyi olur. Zira 2000 TL'ye 1050 Ti gibi bir kart alınmamalı.

1060 veya bulabilirsen 580 almalısın. O paralar o karta verilmez.

1060 6 GB zorla, 2300'e kadar bulursun. Yıl olmuş 2025 1050 Ti alınacak kart değil, illa alınacaksa da 1300'den fazla verilmez.

Kart bulabilir misiniz bana peki çok anlamıyorumda işlemcim i5 3.nesil sahibinden veya Letgo fark etmez ama yüz yüze görüşerek almak istiyorum kahramanmaraştayım herhangi bir yerde olur Kahramanmaraş'ın arabayla giderim 2300 falan olsun pazarlıkla düşürürüm 2000'e.

Sapphire Nitro + Radeon RX 580 4 GB DDR5 var. Gaziantep'te çok güvenemiyorum, arabayla giderek almak istiyorum. 2000'e buldum, alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire Nitro + Radeon RX 580 4 GB DDR5 var. Gaziantep'te çok güvenemiyorum, arabayla giderek almak istiyorum. 2000'e buldum, alınır mı?

Kahramanmaraş içi RX480 8 GB vardı 2250TL'ye, Sapphire Nitro. Onu gidip test edip 2K'den alsanız daha mantıklı olur. Hem daha az güç çekiyor, hem VRAM bol hem de performans neredeyse aynı.

Param güvende ile almayı düşünebilirsin. PSU ve ekran kartımı PG ile aldım ve aşırı memnun kaldım. Zaten 2-3 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade yapıyorlar. Tabii elden alma fırsatın varsa elden tüm testleri yaparak almak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…