2000 TL'ye GTX 1050 Ti alınır mı?

Çıkarım da benim anakarta uygun mudur bilemiyorum işlemci i5 3470 Power Supply de giriş yeri yok anakart markasını da bilmiyorum.
GTX 1060 ile İ5 3. nesil muhtemelen darboğaz yapacaktır. Zamanı gelince işlemci ve anakartı değiştireceğim diyorsan 1060'ı al. Zamanında Esonic H61DA1+i5 2500 ile RX470 kullandım. Benim anakart ile 470 bir sorun çıkarmamıştı. Tabii üst kartları bilemem.

PSU'nun gücü yeter mi ona da bakmalısın. 12V kanalından kaç w güç veriyor? Bunlara bakıp kontrol etmelisin.

Onu falan bilmiyorum sadece 350 watt olduğunu biliyorum yarına halledersem güzel olur kartı.

Onu falan bilmiyorum sadece 350 watt olduğunu biliyorum yarına halledersem güzel olur kartı.

350W ve güç çıkışı yok ise RX470-590 ve arsındaki kartları çalıştırmaz, 1060 6 GB ise 120W TDP de olsa 6 pin istiyor. O PSU'ya güç girişsiz 1650 gider gibi duruyor.

Muhtemelen PSU 470'e falan yetmez. Min 400W istiyor. 1650 alabilirsin.

Kahramanmaraş'ta bulamadım lakin Param Güvende'ye güvenebilirsen pg ile alabilirsin.

Çok sağ olun eğer yazmasaydım yarın alacaktım ekran kartını. Bulabilirsem yüz yüze
Bir de hangi marka önerirsiniz Afox falan var kötü marka galiba

Çok sağ olun eğer yazmasaydım yarın alacaktım ekran kartını. Bulabilirsem yüz yüze
Bir de hangi marka önerirsiniz Afox falan var kötü marka galiba
Afox'u önermem. Forumda bir çok kişi önermez. MSI, Asus, Gigabyte, Galax gibi markaları öneririm. Ne olduğu bilinmeyen markaları alma.

Afox'u önermem. Forumda birçok kişi önermez. MSI, ASUS, Gigabyte, Galax gibi markaları öneririm. Ne olduğu bilinmeyen markaları alma.

Gigabyte GeForce GTX 1650 Super 4 GB buldum Kayseri'de 2500 epazarlıkla 2100 falan olur alınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…