2000 TL'ye GTX 1060 Monitör Tavsiye

BlackChild

Decapat
i5 6500 işlemci mevcut ve yeni almış olduğum ekran kartı için monitör tavsiyesi istiyorum sizlerden ne tür bir monitör almalıyım? Oyun için olacak ve oyunlarda BF1, PUBG, LoL, COD 4 tarzı oyunlar için olacak. Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Bütçe max 2bin TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gönül isterdi G-Sync monitör önerelim fakat bu bütçeye maalesef çok zor.Freesync bir monitör önerelim size ilerde AMD ekran kartı kullanırsanız işinize yarar.MSI MAG241C önerebilirim.Özelliklerinde freesync gözükmese de radeon ayarlarından freesync açılıp kapanabiliyor.Yani freesync teknolojisi var benim anladığım kadarıyla.Bir diğer önerim de BenQ XL2411.

G-Sync çok baktım ama 2.500 TL'den aşağı yok. Asus VG248QE nasıl sizce?
Msi çok dikkatimi çekiyor gösteriş olarak falan da çok şık duruyor ama sanki hata var diye birşey duymuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum

MSI MAG241C kullanıyorum ve gayet memnunum.ASUS iyi bir markadır fakat TN panele sahip bu model.TN panel önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…