mtk2K Hectopat Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar böyle bir sistem topladım. Sizce nasıl olmuş? Daha iyisi toplanabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2014
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 27 Aralık 2014 #2 İşlemciyi G3258'e düşürüp artan parayla da R9 280 ve daha güçlü PSU'ya sahip bir kasa alman gerek. Ancak bu sekilde daha iyi performans elde edersin.
İşlemciyi G3258'e düşürüp artan parayla da R9 280 ve daha güçlü PSU'ya sahip bir kasa alman gerek. Ancak bu sekilde daha iyi performans elde edersin.
ShadowSalvadore Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 216 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2014 #3 SSD'yi sonradan da alabilirsin ekran kartına yüklen.
mtk2K Hectopat Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2014 #4 ShadowSalvadore dedi: SSD'yi sonradan da alabilirsin ekran kartına yüklen. Genişletmek için tıkla... SSD'siz olmuyor ya. Gerçekten fark ediyor. Bir de ekran kartı çok mu kötü Ben incelemelerine baktım gayet iyi gibi ama. Kaan Arslan dedi: İşlemciyi G3258'e düşürüp artan parayla da R9 280 ve daha güçlü PSU'ya sahip bir kasa alman gerek. Ancak bu sekilde daha iyi performans elde edersin. Genişletmek için tıkla... G3258'e overclock yapmazsam çok bir şey kaybeder miyim? Çünkü overclocktan anlamıyorum Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2014
ShadowSalvadore dedi: SSD'yi sonradan da alabilirsin ekran kartına yüklen. Genişletmek için tıkla... SSD'siz olmuyor ya. Gerçekten fark ediyor. Bir de ekran kartı çok mu kötü Ben incelemelerine baktım gayet iyi gibi ama. Kaan Arslan dedi: İşlemciyi G3258'e düşürüp artan parayla da R9 280 ve daha güçlü PSU'ya sahip bir kasa alman gerek. Ancak bu sekilde daha iyi performans elde edersin. Genişletmek için tıkla... G3258'e overclock yapmazsam çok bir şey kaybeder miyim? Çünkü overclocktan anlamıyorum
ShadowSalvadore Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 216 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2014 #5 Çok kötü değil ama o bütçeye gitmez diye düşünüyorum. En azından bir GTX760 alabilirsin.
ceyyus Hectopat Katılım 9 Ekim 2014 Mesajlar 186 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 27 Aralık 2014 #6 Overclocksuz kaybetmekten ziyade, hiçbir şey kazanamazsın diyelim. Yapılmayacaksa 3258 almanın anlamı yok. Bütçe bu ise overclock'da yok ise güle güle kullanın. Kendimi zorlarım diyorsanız, 280-280x 'e doğru çıkın ekran kartında. Ne kadar yüksek o kadar uzun zaman sizi üzmez.
Overclocksuz kaybetmekten ziyade, hiçbir şey kazanamazsın diyelim. Yapılmayacaksa 3258 almanın anlamı yok. Bütçe bu ise overclock'da yok ise güle güle kullanın. Kendimi zorlarım diyorsanız, 280-280x 'e doğru çıkın ekran kartında. Ne kadar yüksek o kadar uzun zaman sizi üzmez.