mehmet yiğit kuzu
Decapat
Daha fazla
i5 14600K.
Pro H610M-E
RTX 5070 12g Ventus 2X OC.
Fazeon F11 650W 80+ Bronze tempered glass mesh 4X ARGB fanlı USB 3.0 siyah ATX bilgisayar kasası.
Bunlar kasamın özellikleri.
Strong M2-PRO V2 9cm Rainbow 2 Bakır Kule Tipi İşlemci Soğutucu bu da şu an kullandığım işlemci soğutucu.
Anakartıma ve işlemcime uygun bir soğutucu önerebilir misiniz şu anki pek güven vermiyor.
Bütçe 2000'e kadar çıkabilirim yetmez derseniz yine önerilere açığım.
O anakart ile o işlemci tam performans çalışamaz zaten. Pearless Assasin veyahut Phantom Spirit yeterli gelir.
Eki Görüntüle 2591475
Kasaya uyması gerekli iki modelinde.
teşekkür ederim öneriler için şşuan kullandığım yeterli olmuyor sanırımEnermax LIQMAXFLO SR ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240-SF) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
SESSİZ AKIŞ FANI Özel yüksek basınçlı Silent Flow fan tasarımı. Hava akışını önemli ölçüde genişletmek için fan kanadı tasarımıwww.gaming.gen.tr
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Hocam yine formlardan hazır sistem önerisiydi uygun diye aldım belki ileride değiştiririm benim soğutucum çok mu kötü öneriniz var mı?
MSI PRO H610M-E 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart anakartım bu hocam belki yanlış olana bakmış olabilirsinizO anakart ile o işlemci tam performans çalışamaz zaten. Pearless Assasin veyahut Phantom Spirit yeterli gelir.
Eki Görüntüle 2591475
Kasaya uyması gerekli iki modelinde.
Evet, biliyorum. H610 o işlemci için yetersiz bir anakart. Tam yükte anakart sebebiyle throttle yapacaktır çok çok yüksek bir ihtimalle.MSI PRO H610M-E 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart anakartım bu hocam belki yanlış olana bakmış olabilirsiniz
anladım hocam belki ilerde değiştiririm peki bu fiyatlara 240 mm sıvı soğutucu daha iyi olmaz mı deepcool alanEvet, biliyorum. H610 o işlemci için yetersiz bir anakart. Tam yükte anakart sebebiyle throttle yapacaktır çok çok yüksek bir ihtimalle.
LE520 modeli için fanlarının sesli olduğu hakkında duyumlar almıştım. Ayrıca sıvı soğutmaların ömrü, hava soğutmara göre daha kısa oluyor.anladım hocam belki ilerde değiştiririm peki bu fiyatlara 240 mm sıvı soğutucu daha iyi olmaz mı deepcool alan
LE520 modeli için fanlarının sesli olduğu hakkında duyumlar almıştım. Ayrıca sıvı soğutmaların ömrü, hava soğutmara göre daha kısa oluyor.