Arkadaşlar bana i5 4460 ve GTX 970 tabanlı bir sistem toplar mısınız? Elimde DVD okuyucu ve HDD var, sadece SSD lazım. Yardım ederseniz teşekkürler.
Monitör, klavye vs. lazım değil.
GTX 970 olmaz dostum. Onu baştan diyeyim. Sadece işlemci ve ikisi 1700'den aşağı olmuyor. 500 liraya da kasa,psu,ssd ve ram imkansız. Bence en fazla bu sistem alınabilir.
Emre'nin topladığı sistemi alabilirsin. Kingston V300'ü yakın zamanda müşterinin birine sipariş geçtik ve saatlerce test etme fırsatım oldu. Sata 2 portunda kullanmamıza rağmen gerçekten performansı beni çok memnun etti. Alınabilir.
Emre'nin topladığı sistemi alabilirsin. Kingston V300'ü yakın zamanda müşterinin birine sipariş geçtik ve saatlerce test etme fırsatım oldu. Sata 2 portunda kullanmamıza rağmen gerçekten performansı beni çok memnun etti. Alınabilir.
AS SSD Benchmark ve Samsung Magician ile test yapabilirsin. Samsung Magician ile yapacağın performans testini merak ediyorum. Ne sonuç alacaksın acaba?
Sonuçlar gayet iyi. Ramdom Write değeri çok yüksek. İntel işlemcinin faydaları. Ben yarısını alabiliyorum Ramdon Write değerinizin. AMD pişmanlıktır. Neyse konuyu daha fazla kirletmeyelim.