2000 TL'ye ikinci el Android telefon önerisi

kruzenach25

Decapat
2000'TL'ye Custom ROM kurup Steam WhatsApp gibi uygulamalar kullanabileceğim bir Android telefon arıyorum. En azından pil sorunları çıkarmasın yeter. İllaki link atmanıza gerek yok telefon modeli de söylerseniz yeterli.

2000'TL'ye Custom ROM kurup Steam WhatsApp gibi uygulamalar kullanabileceğim bir Android telefon arıyorum. En azından pil sorunları çıkarmasın yeter. İllaki link atmanıza gerek yok telefon modeli de söylerseniz yeterli.

2000'e düzgün bir şey bulabileceğinizi sanmıyorum en az 6 yıllık falan telefonlar bulabilirsiniz bitpazarına bir göz atın

Arkadaşımda Redmi Note 9 Pro var the pixel project kurulu telefonunda, bu da Custom ROM'a giriyor mu hocam çünkü WhatsApp'a giriyor hatta sohbete girene kadar mesajlar tek tik gözüküyor modül gibi bir şey de kullanıyor.

Bilgim yok maalesef hocam. Ben de ilk defa kuracaktım konu açtığımda bir arkadaş söyledi sonra vazgeçtim. Belki APK olarak yüklenebiliyordur veya açığı vardır vs.

Bilgim yok maalesef hocam. Ben de ilk defa kuracaktım konu açtığımda bir arkadaş söyledi sonra vazgeçtim. Belki APK olarak yüklenebiliyordur veya açığı vardır vs.

Arkadaşıma sordum, ROM ve root atmakta sıkıntı yaşayanlar ve bilmeyenlerde oluyormuş bu. Olunca da en üstteki modül ile düzeliyormuş. Bence ROM'lar hakkında daha bilgili olan bir hocam varsa cevap verse daha iyi olur, ama arkadaşım telefonuna bir sürü ROM attığından dediğinin doğru olacağını düşünüyorum.

1746967748407.png

Arkadaşıma sordum, ROM ve root atmakta sıkıntı yaşayanlar ve bilmeyenlerde oluyormuş bu. Olunca da en üstteki modül ile düzeliyormuş. Bence ROM'lar hakkında daha bilgili olan bir hocam varsa cevap verse daha iyi olur, ama arkadaşım telefonuna bir sürü ROM attığından dediğinin doğru olacağını düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2488832

Doğrudur hocam bilgim olmadığı için net bir şey söyleyemiyorum. Tek bildiğim resmi olarak desteğinin olmadığı. Zaten metanın vatan millet meselesi yapıp Vanguard gibi banlayacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı