K kwasregal Decapat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2019 #1 Bir öğrenci olarak maddi sıkıntılar yüzünden 2'ci el bir bilgisayar almak istiyorum. Bu forumda güvenilir bir kişiden öneriniz var ise almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bir öğrenci olarak maddi sıkıntılar yüzünden 2'ci el bir bilgisayar almak istiyorum. Bu forumda güvenilir bir kişiden öneriniz var ise almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
U UğurKAYA Kilopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2019 #2 Ben de arıyorum şarjı uzun giden bir model.
cokmerakli Hectopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 251 Çözümler 1 17 Ekim 2019 #3 Laptop ile hangi işlemler yapılacak? ve nerede yaşıyorsunuz? eski bilgisayarımı 2 bin liradan daha ucuza verebilirim.
Laptop ile hangi işlemler yapılacak? ve nerede yaşıyorsunuz? eski bilgisayarımı 2 bin liradan daha ucuza verebilirim.
K kwasregal Decapat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2019 #4 cokmerakli dedi: Laptop ile hangi işlemler yapılacak? ve nerede yaşıyorsunuz? eski bilgisayarımı 2 bin liradan daha ucuza verebilirim. Genişletmek için tıkla... Çanakkale deyim. Lol oynamak film izlemek kodlama yapmak gibi işlemler aşırı yüksek bir şey aramıyorum cokmerakli dedi: Laptop ile hangi işlemler yapılacak? ve nerede yaşıyorsunuz? eski bilgisayarımı 2 bin liradan daha ucuza verebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam dönüş sağlarsan sevinirim Son düzenleme: 17 Ekim 2019
cokmerakli dedi: Laptop ile hangi işlemler yapılacak? ve nerede yaşıyorsunuz? eski bilgisayarımı 2 bin liradan daha ucuza verebilirim. Genişletmek için tıkla... Çanakkale deyim. Lol oynamak film izlemek kodlama yapmak gibi işlemler aşırı yüksek bir şey aramıyorum cokmerakli dedi: Laptop ile hangi işlemler yapılacak? ve nerede yaşıyorsunuz? eski bilgisayarımı 2 bin liradan daha ucuza verebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam dönüş sağlarsan sevinirim
U UğurKAYA Kilopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2019 #5 Gençler bana da dönün. Şarjı yeterince uzun giden bir cihaza ihtiyacım var. İstanbul'da ikamet etmekteyim.
Gençler bana da dönün. Şarjı yeterince uzun giden bir cihaza ihtiyacım var. İstanbul'da ikamet etmekteyim.