2000 TL'ye İkinci El Ryzen 7 2700X Alınır mı?

• Konuyu başlatan VS07
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 3.348

VS07

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Kamu
Arkadaşlar merhaba. 2. el 3 aylık Ryzen 7 2700X var bir arkadaşta. 2000 TL'ye alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasanın en güçlü işlemcilerinden birini neden satıyor?

Orta seviye bir işlemci satılırsa anlarım, sahibi bir üst modele geçecektir derim ama bu kadar güçlü bir işlemci ancak acil para ihtiyacında satılır herhalde.

Ben Ocak 2019 sonunda 1800 TL'ye sıfırını almıştım Amazon'dan (com.tr). O anki kurların bugünden çok da farkı yoktu. Ama yine de siz bilirsiniz şu anki fiyatlara göre çok hor kullanılmamış ise alınabilir.

Piyasanın en güçlü işlemcilerinden birini neden satıyor?

Orta seviye bir işlemci satılırsa anlarım, sahibi bir üst modele geçecektir derim ama bu kadar güçlü bir işlemci ancak acil para ihtiyacında satılır herhalde.
Büyük ihtimalle öyle. Komple sistemini koymuş zaten acil diye. Ben işlemcisini sordum. Ne dersiniz nasıl anlayabilirim sağlamlığını. Test etme şansım var

Bence yenisi çıkacakya yakın zaman ondan satmak istiyor piyasası iyi iken ucuza aldı şimdi fiyatları 2250 TL filan zarar etmeden satmaya çalışıyor.
Ben olsam 1700 TL gibi fiyatlara sıfır Ryzen 7 2700 alırım en kötü 2.ele bulaşmam. Veya az daha beklerim yeni Ryzen işlemciler çıkınca zaten 2. el piyasa Ryzen 7 2700 ve 2700x dolacak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı