XG2405, extreme modda 1ms GtG sunabiliyor ama fark epey küçük. Zaten ekstra ghosting yapabildiğinden en hızlı gecikme modları, açmacaksınızdır diye tahmin ediyorum.
AOC onu renk gamutları ile tokatladığından da AOC öneririm.
G241 de renk gamutları ile AOC'a epey yakın olsa da hareket kabiliyeti kıt. Ama aradaki farka değer mi, bilmiyorum.
Monitörün yüksekliği ayarlansın, sağ-sol olsun istiyorsanız AOC alabilirsiniz. Bunlara pek takılmıyorsanız MSI alınabilir.
Gigabyte 27" G27F 144Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile G27F ITOPYA'da.
www.itopya.com
Hocam bu monitör iyidir, pikselleri saymak istemiyorum demişsiniz lakin 50-60cm uzaklıktan piksel görmezsiniz. Monitörü genel olarak ne için kullanıyorsunuz, rekabetçi oyunlar oynuyor musunuz mesela?
Hocam rekabetçi oyunlarda 27" ile köşeleri kaçırabilirsiniz ve "iyiyim" dediğiniz oyunlarda eskisi kadar iyi olamayabilirsiniz, bu da istemeyeceğiniz bir şey
Size 24" öneriyorum, arkadaşlar zaten güzel ürünler önermişler ama ben de önereyim;
Philips 242E1GAJ 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI Optix MAG241CV 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!