2000 TL'ye ışıklı kablosuz klavye önerisi

ASUS RX6700XT

Hectopat
Merhaba,

Geceleri çalıştığım için tuş içi aydınlatması çok önemli. Geçmiş konulara baktım fakat önerdikleri ürünlerde aydınlatma hep tuşların altında, ben harflerin içinden gelsin istiyorum.

Kablosuz, harf içi aydınlatması ve yazış hissinin güzel olması gerekiyor. Prtsc tuşu ve yön tuşlarının olması da önemli.

Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Her tuş aydınlatması var, kablosuz ve mekanik. Bu paraya bedava.

1731256375006.png

Yorumlu görsellerde aydınlatma harflerin içinden değil panelin arkasından geldiği şeklinde.

1731256422799.jpeg

Eki Görüntüle 2348926

Yorumlu görsellerde aydınlatma harflerin içinden değil panelin arkasından geldiği şeklinde.
Attığım keycapsi alırsan sorunun çözülecektir. Bu fiyata bu kalitede başka bir klavye yok şuan.

1731256578068.jpeg

Bende var bu ikili böyle gözüküyorlar.

Stok kendi keycapslerinin sesi daha güzel ama haberin olsun. Klavyenin sesini youtube’a yazıp bakabilirsin. Bu fiyata imkansız.

Prtsc yerine win+shift+s yapabilirsin. Aynı işi görüyor.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2348927

Attığım keycapsi alırsan sorunun çözülecektir. Bu fiyata bu kalitede başka bir klavye yok şuan.

Eki Görüntüle 2348930

Bende var bu ikili böyle gözüküyorlar.

Stok kendi keycapslerinin sesi daha güzel ama haberin olsun. Klavyenin sesini youtube’a yazıp bakabilirsin. Bu fiyata imkansız.

Prtsc yerine win+shift+s yapabilirsin. Aynı işi görüyor.
Kutu açılımını izledim fakat herhangi bir dungle çıkmıyor içerisinden. Bağlantıyı nasıl yapıyorsunuz? Masaüstü pc'de kullanacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı