Arkadaşlar 2K gibi bir bütçem var. Biraz eksik biraz olabilir. Öncelikle benim aklımdaki mouse ATK A9 Plus idi fakat özelliklerine bakınca 2.4GHz bağlantı olmadığını fark ettim. Nearlink diye bir bağlantısı var, ayrıca kablolu ve Bluetooth. Nearlink bağlantıda gecikme olur mu? 2.4GHz'den farkı nedir? Eğer bir fark yoksa gecikme olmaz derseniz ATK A9 Plus almayı düşünüyorum, haa derseniz ki gecikme olur 2.4GHz yoksa alma! O zaman VXE R1 tercih etmeyi düşünüyorum çünkü aynı fiyata 2.4GHz bağlantısı var. Ya da ATK A9 Pro da tercih edebilirim, o da 2.400TL ve 2.4GHz dongle var, özellikleri gayet güzel hatta daha çok hoşuma gidiyor ve dış görünüşü logiye benzediği için daha çok hoşuma gidiyor. Bir de biraz araştırdım ve indirim ile 2.800TL'ye Scyrox v6'nın daha iyi olduğunu söylüyorlar. Fakat benim bütçemi biraz zorladığı için onu pek tercih edesim gelmiyor. Yani sonuç itibari ile;
ATK A9 Plus - 1.749TL
ATK A9 Pro - 2.399TL
VXE R1 - 1.649TL
Scyrox V6 - 2.800TL (indirim ile) (bütçemi biraz fazla aştığı için tercih edesim yok ama aladabilirim)
Bu dört mouseden birini alacağım. Siyah renk stoklarının gelmesini bekliyorum sizce hangisini almalıyım? Tutuş şeklim claw ve fingertip, elim küçük.