Merhaba, 2000 TL'ye Wireless mouse bakıyorum. Büyük bir elim var ve palm tutuşa uygun bir mouse arıyorum. Şu an ASUS M3 Gen I kullanıyorum, kablosuza geçmek istediğim için değiştirmek istiyorum. Benzer boyutlarda hangi modeli önerirsiniz? Bütçeyi değecekse biraz daha artırabilirim.
Rampage ZENITH PRO 4K 26000 DPİ Kablosuz Siyah Gaming Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Hocamın attığı ile aynı mouse biraz daha uyguna sadece, istediğin yerden alabilirsin. Zamanında kullandığım bir mouse, herhangi bir sorun yaşamadım kullandığım süre boyunca.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Ayrıca boyut olarak daha büyük bir mouse istersen bu da düşünülebilir ama bu mousenin ufak bir sorunu var şu anlık. Sadece web driverı var, uygulama driverı yok. Aslında temel ayarları değiştirmek için web driver yeterli oluyor zaten ama fareye güncelleme gelirse web driverı üzerinden updateyi yapamıyorsun. İleri de uygulama driverı gelir mi bilemem ama aklında bulunsun alacak olursan.