2000 TL'ye kablosuz mouse önerisi

Trk0075

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 2000 TL'ye Wireless mouse bakıyorum. Büyük bir elim var ve palm tutuşa uygun bir mouse arıyorum. Şu an ASUS M3 Gen I kullanıyorum, kablosuza geçmek istediğim için değiştirmek istiyorum. Benzer boyutlarda hangi modeli önerirsiniz? Bütçeyi değecekse biraz daha artırabilirim.

4000 Hz Kablosuz Oyuncu Mouse bunu al daha mantıklı sepette 1850 civarına düşüyor ek kargo ücreti de yok gözüküyor.

Hocamın attığı ile aynı mouse biraz daha uyguna sadece, istediğin yerden alabilirsin. Zamanında kullandığım bir mouse, herhangi bir sorun yaşamadım kullandığım süre boyunca.

Ayrıca boyut olarak daha büyük bir mouse istersen bu da düşünülebilir ama bu mousenin ufak bir sorunu var şu anlık. Sadece web driverı var, uygulama driverı yok. Aslında temel ayarları değiştirmek için web driver yeterli oluyor zaten ama fareye güncelleme gelirse web driverı üzerinden updateyi yapamıyorsun. İleri de uygulama driverı gelir mi bilemem ama aklında bulunsun alacak olursan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…