2000 TL'ye kablosuz oyun kulaklığı önerisi

artunese

Hectopat
Katılım
13 Ekim 2018
Mesajlar
68
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
League Of Legends Espor Oyuncusu
Merhaba, ben bayağı bir araştırma yaptım fakat burada öğrenmek istediğim aranızda kullanan veya gerçekten iyi bilen varsa onların tecrübelerini de dinlemek veya bilgili olanları dinlemek. Şimdi benim bütçem biraz esnek yani 2000'e kadar çıkabilir fakat ben aklımda bir model zaten belirledim SteelSeries Arctis 1 Wireless olan ama G733 modeli de var Logitech'in o yüzden 2'si arasında kaldım biraz ve nereden baksanız 400-500 TL fark var aralarında. Buradaki konu şu eğer siz diyorsanız ki "Dostum 400 TL daha ekleyip G733 al veya işte şu modeli al bu daha iyi sonra ileride pişman olursun 400 TL fark ödemedin diye daha pahalıya gelir işte bozulursa SteelSeries Arctis 1" falan filan yani bunun gibi bir şey demek istediğim buydu. Ama derseniz ki SteelSeries Arctis 1 alabilirsin sorun yok direkt onu alacağım yani alacağım modeli belirledim fakat alabileceğim daha iyi bir şey varsa diye sormak istedim. Mesela SteelSeries Arctis 1 ile 7 arasında çok bir fark var mı böyle sorular da var kafamda tabii.
 
Arctis 7 Plus'a bakabilirsiniz:


Arctis 1 Wireless ile kıyaslandığında Arctis 1 Wireless F/P olarak daha önde gibi duruyor. Arctis 7 Plus'ın daha rahat olması, kulaklarının dönebilmesi ve 4 saat daha uzun pil ömrü dışında bir artısı yok. Bunlar için 800 TL daha verilir mi derseniz şahsen verilmez derim. Yine de seçim sizin.
 
Bende zaten öyle çok Uber bir fark yoksa verme taraftarı değilim dediğim gibi Arctis 1 alma taraftarıyım ama mesela derse ki birisi yok abi 500 daha ver şunu al işte şu şu özellikleri var daha iyi gibisinden bir de o farka değer mi oda var tabii çok değmezse Arctis 1 gibi en iyisi
 
JBL quantum 800 olabilir. Ses kalitesi yabancı incelemelerde gayet olumluydu tek sıkıntısı şarjdayken kullanamamanız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı