B Burikkk Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 63 Çözümler 2 26 Mart 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. Bütçem 2000TL ufak kablosuz uzun ömürlü oyuncu faresi önerir misiniz?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.997 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #2 Bütçe sabitse: Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Artarsa: Scyrox Markalı Ürünler Scyrox, kablosuz oyuncu fareleriyle öne çıkan, ultra hafif, yüksek sensör duyarlılığına sahip ve ergonomiye önem veren bir oyun ekipmanı markasıdır. www.gaming.gen.tr (Palm grip ve fingertip icin V6, claw grip icin V8 modeli alınmalı.) Artı 0 Eksi
Bütçe sabitse: Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Artarsa: Scyrox Markalı Ürünler Scyrox, kablosuz oyuncu fareleriyle öne çıkan, ultra hafif, yüksek sensör duyarlılığına sahip ve ergonomiye önem veren bir oyun ekipmanı markasıdır. www.gaming.gen.tr (Palm grip ve fingertip icin V6, claw grip icin V8 modeli alınmalı.)
KS KS B Burikkk Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 63 Çözümler 2 26 Mart 2025 #3 kxy dedi: Bütçe sabitse: Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Artarsa: Scyrox Markalı Ürünler Scyrox, kablosuz oyuncu fareleriyle öne çıkan, ultra hafif, yüksek sensör duyarlılığına sahip ve ergonomiye önem veren bir oyun ekipmanı markasıdır. www.gaming.gen.tr (Palm grip ve fingertip icin V6, claw grip icin V8 modeli alınmalı.) Genişletmek için tıkla... MSI GG VERSA 300 ELITE WIRELESS 2.4 GHz KABLOSUZ Bluetooth 5.3 USB 2.0 KABLOSUZ MOUSE : Amazon.com.tr: Bilgisayar MSI GG VERSA 300 ELITE WIRELESS 2.4 GHz KABLOSUZ Bluetooth 5.3 USB 2.0 KABLOSUZ MOUSE : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Hocam ben bunu buldum. Sizce nasıl? Artı 0 Eksi
kxy dedi: Bütçe sabitse: Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Artarsa: Scyrox Markalı Ürünler Scyrox, kablosuz oyuncu fareleriyle öne çıkan, ultra hafif, yüksek sensör duyarlılığına sahip ve ergonomiye önem veren bir oyun ekipmanı markasıdır. www.gaming.gen.tr (Palm grip ve fingertip icin V6, claw grip icin V8 modeli alınmalı.) Genişletmek için tıkla... MSI GG VERSA 300 ELITE WIRELESS 2.4 GHz KABLOSUZ Bluetooth 5.3 USB 2.0 KABLOSUZ MOUSE : Amazon.com.tr: Bilgisayar MSI GG VERSA 300 ELITE WIRELESS 2.4 GHz KABLOSUZ Bluetooth 5.3 USB 2.0 KABLOSUZ MOUSE : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Hocam ben bunu buldum. Sizce nasıl?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.997 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #4 Burikkk dedi: MSI GG VERSA 300 ELITE WIRELESS 2.4 GHz KABLOSUZ Bluetooth 5.3 USB 2.0 KABLOSUZ MOUSE : Amazon.com.tr: Bilgisayar MSI GG VERSA 300 ELITE WIRELESS 2.4 GHz KABLOSUZ Bluetooth 5.3 USB 2.0 KABLOSUZ MOUSE : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Hocam ben bunu buldum. Sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Attiklarima rakip bile degil. Artı 0 Eksi
Burikkk dedi: MSI GG VERSA 300 ELITE WIRELESS 2.4 GHz KABLOSUZ Bluetooth 5.3 USB 2.0 KABLOSUZ MOUSE : Amazon.com.tr: Bilgisayar MSI GG VERSA 300 ELITE WIRELESS 2.4 GHz KABLOSUZ Bluetooth 5.3 USB 2.0 KABLOSUZ MOUSE : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Hocam ben bunu buldum. Sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Attiklarima rakip bile degil.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.858 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #5 kxy dedi: Bütçe sabitse: Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Artarsa: Scyrox Markalı Ürünler Scyrox, kablosuz oyuncu fareleriyle öne çıkan, ultra hafif, yüksek sensör duyarlılığına sahip ve ergonomiye önem veren bir oyun ekipmanı markasıdır. www.gaming.gen.tr (Palm grip ve fingertip icin v6, claw grip icin V8 modeli alınmalı.) Genişletmek için tıkla... Mchose yeni reklamcısı bu adam Artı 0 Eksi
kxy dedi: Bütçe sabitse: Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Artarsa: Scyrox Markalı Ürünler Scyrox, kablosuz oyuncu fareleriyle öne çıkan, ultra hafif, yüksek sensör duyarlılığına sahip ve ergonomiye önem veren bir oyun ekipmanı markasıdır. www.gaming.gen.tr (Palm grip ve fingertip icin v6, claw grip icin V8 modeli alınmalı.) Genişletmek için tıkla... Mchose yeni reklamcısı bu adam
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.997 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #6 XPlasma dedi: Mchose yeni reklamcısı bu adam Genişletmek için tıkla... F/P olarak çok başarılı hocam napalım . Artı 0 Eksi
XPlasma dedi: Mchose yeni reklamcısı bu adam Genişletmek için tıkla... F/P olarak çok başarılı hocam napalım .
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Mart 2025 #7 kxy dedi: F/P olarak çok başarılı hocam napalım . Genişletmek için tıkla... Mchosenin ultra modelinde realtek kullanıp pro ve pro max modelinde nordic kullanması biraz garip geldi. Acaba nordic den iyi mi? Artı 0 Eksi
kxy dedi: F/P olarak çok başarılı hocam napalım . Genişletmek için tıkla... Mchosenin ultra modelinde realtek kullanıp pro ve pro max modelinde nordic kullanması biraz garip geldi. Acaba nordic den iyi mi?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.997 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #8 Yuiis dedi: Mchosenin ultra modelinde realtek kullanıp pro ve pro max modelinde nordic kullanması biraz garip geldi. Acaba nordic den iyi mi? Eki Görüntüle 2454694 Genişletmek için tıkla... Sorun yasayan kimseyi görmedim hocam. Artı 0 Eksi
Yuiis dedi: Mchosenin ultra modelinde realtek kullanıp pro ve pro max modelinde nordic kullanması biraz garip geldi. Acaba nordic den iyi mi? Eki Görüntüle 2454694 Genişletmek için tıkla... Sorun yasayan kimseyi görmedim hocam.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Mart 2025 #9 kxy dedi: Sorun yasayan kimseyi görmedim hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben de kötü olduğunu düşünmüyorum zaten ama bu şekilde yaptıkları için acaba nordic den iyi midir diye bir düşündüm. Artı 0 Eksi
kxy dedi: Sorun yasayan kimseyi görmedim hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben de kötü olduğunu düşünmüyorum zaten ama bu şekilde yaptıkları için acaba nordic den iyi midir diye bir düşündüm.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.858 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #10 Yuiis dedi: Mchosenin Ultra modelinde Realtek kullanıp Pro ve Pro Max modelinde nordic kullanması biraz garip geldi. Acaba nordicden iyi mi? Eki Görüntüle 2454694 Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim Realtek kulaklıkların ses çipini üretiyordu. İlk defa realtek mcu görüyorum. Artı 0 Eksi
Yuiis dedi: Mchosenin Ultra modelinde Realtek kullanıp Pro ve Pro Max modelinde nordic kullanması biraz garip geldi. Acaba nordicden iyi mi? Eki Görüntüle 2454694 Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim Realtek kulaklıkların ses çipini üretiyordu. İlk defa realtek mcu görüyorum.