lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 20 Ocak 2023 #11 Lusyz dedi: PNY daha iyi olur o zaman. Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım bu ssdyi. Değer mi gerçekten? Yoksa 870 evo mu alayım?
Lusyz dedi: PNY daha iyi olur o zaman. Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım bu ssdyi. Değer mi gerçekten? Yoksa 870 evo mu alayım?
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #12 lengthok dedi: Hiç duymadım bu SSD'yi. Değer mi gerçekten? Yoksa 870 EVO mu alayım? Genişletmek için tıkla... PNY aldık geçen arkadaşa ve bayağı iyi zaten forumda kime sorsan iyi der fazla para vermeye gerek yok.
lengthok dedi: Hiç duymadım bu SSD'yi. Değer mi gerçekten? Yoksa 870 EVO mu alayım? Genişletmek için tıkla... PNY aldık geçen arkadaşa ve bayağı iyi zaten forumda kime sorsan iyi der fazla para vermeye gerek yok.
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 20 Ocak 2023 #13 Lusyz dedi: PNY aldık geçen arkadaşa ve bayağı iyi zaten forumda kime sorsan iyi der fazla para vermeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamam alıyorum o zaman. Teşekkürler.
Lusyz dedi: PNY aldık geçen arkadaşa ve bayağı iyi zaten forumda kime sorsan iyi der fazla para vermeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamam alıyorum o zaman. Teşekkürler.