mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.224 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #11 283156 dedi: Xiaomi Red mi Note8. Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2025 - n11 Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın! www.n11.com Olamazsa. Meizu X8 64 GB Cep Telefonu Meizu X8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Meizu telefonlar tam bir F/P ürünü ben Note 8 kullanıyordum gayet de memnundum ama sar değerleri çok yüksek sağlık açısından kötü. Uzun vadede kötü etkiler bırakabilir.
283156 dedi: Xiaomi Red mi Note8. Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2025 - n11 Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın! www.n11.com Olamazsa. Meizu X8 64 GB Cep Telefonu Meizu X8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Meizu telefonlar tam bir F/P ürünü ben Note 8 kullanıyordum gayet de memnundum ama sar değerleri çok yüksek sağlık açısından kötü. Uzun vadede kötü etkiler bırakabilir.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 6 Ağustos 2020 #12 DeGaston dedi: Samsung Galaxy M11 32 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı bu telefon nasıl? Zaten neredeyse hiç oyun oynanmayacak. Genişletmek için tıkla... Hiç oyun oynanmayacaksa alınabilir.
DeGaston dedi: Samsung Galaxy M11 32 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı bu telefon nasıl? Zaten neredeyse hiç oyun oynanmayacak. Genişletmek için tıkla... Hiç oyun oynanmayacaksa alınabilir.
TheForment Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #13 DeGaston dedi: XIAOMI Redmi 8A mı General Mobile Gm9 Pro 64Gb Space Gray (2 Yıl Telpa Garantili) | Trendyol mı? Genişletmek için tıkla... hocam bu linkte karşılaştırması mevcut General Mobile GM 9 Pro - Xiaomi Redmi 8A Karşılaştırması - Epey Epey - General Mobile GM 9 Pro - Xiaomi Redmi 8A özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
DeGaston dedi: XIAOMI Redmi 8A mı General Mobile Gm9 Pro 64Gb Space Gray (2 Yıl Telpa Garantili) | Trendyol mı? Genişletmek için tıkla... hocam bu linkte karşılaştırması mevcut General Mobile GM 9 Pro - Xiaomi Redmi 8A Karşılaştırması - Epey Epey - General Mobile GM 9 Pro - Xiaomi Redmi 8A özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com