2000 TL'ye kadar Bluetooth kulaklık önerisi

Şumşin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Kablosuz, kulak içi (tercihen silikonsuz düz tip) kulaklık arıyorum. Bütçem 2000TL. YouTube'da, Hepsiburada'da, Trendyol'da çok araştırdım.
Örnek olarak: Bir tanesini beğeniyorum, sonra sitelerdeki kötü yorumları okuyorum. Mesela toplamda 1000 kişi yorum yapmışsa bunların 50 tanesi 1 yıldız vermiş ve şöyle kötü ses çıkıyor, azıcık kullanımdan sonra bir tanesi bozuldu sakın almayın, malzemesi şöyle rezalet diye yorum yapılmış. 2 yıldız verenler de aynı. 50-60 kişinin böyle yazması da az değil bence. Rakamları uyduruyorum; ama oran verince yaklaşık böyle sayılar çıkıyor.
Sonra başka bir modeli beğeniyorum, onun kötü yorumlarını okuyorum, aynısı ona da yazılmış. Sonra başka marka / model için de aynı yazılmış. Ve bu yorumlar kişisel beğeniye bağlı da değil. Ya bozulmuş, ya ses kalitesi aslında felaketmiş gibi yorumlar.
Android telefonumda, tabletimde sadece müzik, film, oyun için kullanacağım. Konuşmayı direk telefon mikrofonundan yapıyorum. Bu yüzden benim için en önemli özellik sesin kaliteli gelmesi. 2000TL'ye hangi kulaklık alınmalı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı