Önceki kullandığım mouse Logitech G230 idi. Tam elime uyuyordu ama tabii sensör bakımından çok da ileride değildi. Claw tutuş şekline sahibim el ölçüleri 9 cm ve 18 cm. Kablosuz kesinlikle istemiyorum çünkü kullandım. Kablosuz ve hafif mouse FPS tarzı oyunlarda DPI düşürsem de pek işe yaramadı ayrıca 2 günde bir şarj etmekte ayrı sıkıntı. Mesela Logitech G203 85 gr ve Razer Viper V2 Pro'ya göre daha iyi oyunlar onuyordum çünkü çok hafif mouse kişiye göre daha iyi oyun performansı anlamına gelmiyor. Bu anlamda kablolu ve çok hafif olmayan bir mouse düşünüyorum.
En ucuz SteelSeries Sensei Ten Ambidextrous Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Sensei Ten Ambidextrous Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.209,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.386,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus ROG Keris Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Keris Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.853,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu modeller dikkatimi çekti. Kablolu bu modeller için 2000 TL gerek yok belki de. Bu durumda da önerilerinizi bekliyorum.