2000 TL'ye kadar drone önerisi

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, 2000 TL bütçem var ve drone almak istiyorum, bu fiyata mümkünse kaliteli 0 değilse de kaliteli 2 el önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece hobi olarak, heves almak için bir de ufak tefek kayıt almak için.
o zaman dji mini 2 önerebilirim. piyasaya göre ucuz bir cihaz. kaliteli görüntü kaydeder ve sizi uçuş anında üzmez. 1.5 yıl kadar mini 2 ile çekim yaptım sonrasında dji mini 4 pro ya geçtim. evet mini 2 hobi kullanım için uygun bir cihaz olsa da profesyonel çekimler de yapabilirsiniz. tam bir fiat performans ürünüdür. internette 15 ve 20 bin arasında fiyatları var ama sarı sitede çok daha uyguna bulabilirsin.

O zaman DJI mini 2 önerebilirim. Piyasaya göre ucuz bir cihaz. Kaliteli görüntü kaydeder ve sizi uçuş anında üzmez. 1.5 yıl kadar mini 2 ile çekim yaptım sonrasında DJI mini 4 Pro'ya geçtim. Evet mini 2 hobi kullanım için uygun bir cihaz olsa da profesyonel çekimler de yapabilirsiniz. Tam bir Fiat performans ürünüdür. İnternette 15 ve 20 bin arasında fiyatları var ama sarı sitede çok daha uyguna bulabilirsin.

Sarı sitedeki fiyatlar hemen hemen 0 fiyatı arada 1-2 bin oynuyor sadece. Bir de bütçemi çok aşıyor...

Sarı sitedeki fiyatlar hemen hemen 0 fiyatı arada 1-2 bin oynuyor sadece. Bir de bütçemi çok aşıyor...

Yani 2000 TL ile alabileceğiniz adı drone olan cihaz oyuncakçılardaki uçan helikoperlerdir. Alayım kullanayım ve çekim yapayım derseniz ideal cihaz DJI mini 2'dir. Daha düşük bir cihaz almak yerine tavsiyem bütçenizi arttırıp almanız. Çünkü drone için sadece çekim kalitesi değil kumanda menzili, rüzgar direnci, görüntü sabitlemesi gibi şeyler de çok kıymetlidir. Bu yüzden ucuz bir şey almak yerine biraz daha bekleyip DJI mini serisinden bir cihaz almalısınız.

DJI bu işin piridir. Arkadaşların da dediği gibi ben de DJI almanız taraftarıyım. Tecrübe ile sabittir.
Zamanında DJI Phantom 4 ve Mavic Pro kullanmış biri olarak bu yorumu yapıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı