sametlevent
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir klavye almayı planlıyorum. %100 (full size) boyutunda, kırmızı Switch'e sahip bir model arıyorum. Bütçem maksimum 2000 TL. Bu kriterlere uygun klavye önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim!
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir klavye almayı planlıyorum. %100 (full size) boyutunda, kırmızı Switch'e sahip bir model arıyorum. Bütçem maksimum 2000 TL. Bu kriterlere uygun klavye önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim!
@Silinen üye hocamın attığı ürünleri alabilirsiniz. Bu bütçede eğer hiç artmayacak ise machenike alabilirsiniz.
Bütçen çıkıyorsa en iyisi bu olur, çıkmıyorsa alttakilere bakabilirsin.
Redragon Brahma K586RGB Red Switch Optik Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye
Dikkat, lütfen! Redragon K586 BRAHMA, her biri benzersiz, sıra dışı ve pratik Redragon klavye özelliklerinin harmanlandığı evde. Gerçek ALL-IN-ONE profesyonel donanım, destansı kombinasyon.www.gaming.gen.tr
e-yooso Z-94 Mekanik Oyuncu Klavyesi Beyaz Mor (KIRMIZI SWİTCH) - Fiyatı, Yorumları
e-yooso Z-94 Mekanik Oyuncu Klavyesi Beyaz Mor (KIRMIZI SWİTCH) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
e-yooso Z-94 Mekanik Klavye %90 Klavye Oyuncu Klavyesi Huano Red Switch Gamer Klavye - Fiyatı, Yorumları
e-yooso Z-94 Mekanik Klavye %90 Klavye Oyuncu Klavyesi Huano Red Switch Gamer Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Son olarak İyzico ve Parolapara kampanyalarını kullanabilirim dersen endorfy alınabilir, kampanyalarla bayağı uyguna geliyor.
Endorfy Thock Wireless Kailh Red Switch RGB İngilizce Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye (EY5A079)
ARGB aydınlatmalı güçlendirilmiş alüminyum kasa ve PBT Double Shot tuş başlıkları dahil olmak üzere eğlenmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.www.gaming.gen.tr
Almayı düşünüyorum.
Dostum pause pg up pg dn gibi tuşları olan full size istiyorum tuş atamak için ve driveri olan bir klavye çok önemli tuş atayabilmek için Gamepower suki TKL almıştım 6 ay oldu bozuldu GP'yi garantiye gönderip yeni klavye almak istiyorum gelincede kardeşime vereceğim.
@soulsteal59 hocamın dediği gibi redragon brahma alabilirsin, hatta makro tuşları da var ama kötü yanı driverı çalışmıyor. Makro tuşlarına klavye üstünden atama yapabiliyorsun ama hali hazırda olan pg up, pg dn gibi tuşlara atama yapılabilir mi emin değilim.Almayı düşünüyorum.
Dostum pause pg up pg dn gibi tuşları olan full size istiyorum tuş atamak için ve driveri olan bir klavye çok önemli tuş atayabilmek için Gamepower suki TKL almıştım 6 ay oldu bozuldu GP'yi garantiye gönderip yeni klavye almak istiyorum gelincede kardeşime vereceğim.
Driveri çalışmıyor derken nasıl hocam. Anlatabilir misiniz?@soulsteal59 hocamın dediği gibi redragon brahma alabilirsin, hatta makro tuşları da var ama kötü yanı driverı çalışmıyor. Makro tuşlarına klavye üstünden atama yapabiliyorsun ama hali hazırda olan pg up, pg dn gibi tuşlara atama yapılabilir mi emin değilim.
Hocam yani direkt açılmıyor bile driver. 1-2 kişi görmüştüm hatta, her yolu denemiş arkadaş. Farklı bölgelerdeki sürümleri de denemiş ama olmadı demişti. Başka bir yolu var mıdır bilmiyorum.Driveri çalışmıyor derken nasıl hocam. Anlatabilir misiniz?
@soulsteal59 hocamın dediği gibi Redragon brahma alabilirsin, hatta makro tuşları da var ama kötü yanı driverı çalışmıyor. Makro tuşlarına klavye üstünden atama yapabiliyorsun ama halihazırda olan pg up, pg dn gibi tuşlara atama yapılabilir mi emin değilim.