2000 TL'ye kadar full size kırmızı switch klavye önerisi

Bütçe
2000

sametlevent

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir klavye almayı planlıyorum. %100 (full size) boyutunda, kırmızı Switch'e sahip bir model arıyorum. Bütçem maksimum 2000 TL. Bu kriterlere uygun klavye önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim!

Bütçen çıkıyorsa en iyisi bu olur, çıkmıyorsa alttakilere bakabilirsin.

Son olarak iyzico ve parolapara kampanyalarını kullanabilirim dersen endorfy alınabilir, kampanyalarla baya uyguna geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye hocamın attığı ürünleri alabilirsiniz. Bu bütçede eğer hiç artmayacak ise machenike alabilirsiniz.

Almayı düşünüyorum.

Dostum pause pg up pg dn gibi tuşları olan full size istiyorum tuş atamak için ve driveri olan bir klavye çok önemli tuş atayabilmek için Gamepower suki TKL almıştım 6 ay oldu bozuldu GP'yi garantiye gönderip yeni klavye almak istiyorum gelincede kardeşime vereceğim.

O zaman Redragon brahma yı alabilirsin hem Türkçe hem de driveri bulunuyor.
Ara tuşlar da var.

@soulsteal59 hocamın dediği gibi redragon brahma alabilirsin, hatta makro tuşları da var ama kötü yanı driverı çalışmıyor. Makro tuşlarına klavye üstünden atama yapabiliyorsun ama hali hazırda olan pg up, pg dn gibi tuşlara atama yapılabilir mi emin değilim.

Driveri çalışmıyor derken nasıl hocam. Anlatabilir misiniz?

Driveri çalışmıyor derken nasıl hocam. Anlatabilir misiniz?
Hocam yani direkt açılmıyor bile driver. 1-2 kişi görmüştüm hatta, her yolu denemiş arkadaş. Farklı bölgelerdeki sürümleri de denemiş ama olmadı demişti. Başka bir yolu var mıdır bilmiyorum.

Şu konuda bir arkadaş openRGB uygulaması ile ışık değiştirme işini halletiğini söylemiş. Makroları da klavye üzerinden yapabiliyormuş. Kendim kullanmadığım için fazla detaylı bilgim yok ama konu sahibi istiyorsa bir sorabilir.

Teşekkürler öneri için baktım bayağı varmış sorunu yaşayan klavyeyide aldım en kötü iade.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…