JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yapması olasıdır.Pedleri küçük gibi gözüküyor uzun kullanımda Ağrı yapar mı acaba bir de ses seviyesi nasıl oyunda iyi ses kastirir mi bilgin var mı?
Ses kalitesi olarak oldukca iyidir fakat uzun kullanım performansını beğenmezsinPedleri küçük gibi gözüküyor uzun kullanımda Ağrı yapar mı acaba bir de ses seviyesi nasıl oyunda iyi ses kastirir mi bilgin var mı?
Yapması olasıdır.
Ses kalitesi olarak oldukca iyidir fakat uzun kullanım performansını beğenmezsin
ARKADAŞIM BUNU KULLANIYOR
BEN İSE BUNU kullanıyorum
Ses kalitesi mikrofon kalitesi ikisinin de çok iyi kulakra Jin rahat duruyor ama Raijin de görsel olarak daha iyi...
bir de şöyle bir ürün buldum bilginiz var mı Rampage BLITZ Beyaz/Gri Wireless 2.4G+ Bluetooth Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları @kxy
Teşekkür ederim

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.