2000 TL'ye kadar gaming mouse önerisi

Rotterdam

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Büyük el için (sağ) 2000 liraya kadar olan kullandığınız kablosuz mouse önerilerini rica ediyorum.

Araştırdığım kadarıyla fiyatına göre Razer V2 Pro modeli güzel diye düşünüyorum. Kullanan varsa yorumunu yapabilir mi.

Son düzenleme:
Palm tutuş için en iyi mouselardan biri attığınız model, alabilirsiniz az da olsa kullanma şansım oldu. Kaliteli sensörü var

Teşekkürler.

Bir de şöyle bir model buldum bu nasıldır?

Teşekkürler.

Bir de şöyle bir model buldum bu nasıldır?

Bu da çok iyi bir model, özellik olarak V2 Pro ile hemen hemen aynı fakat shape olarak Razer daha ergonomik. Ayrıca bunun üst modeli connectgame üzerinden Darmoshark 4K 1300 liraya düşmüştü hala devam ediyorsa onu almanızı tavsiye ederim

Kablosuz olması şart değilse Corsair Sabre Pro RGB olabilir. 18.5 cm uzunluk 8.5 cm el genişliğim var. Sabre Pro Palm tutuş için oldukça iyi. Keza kardeşimde de Deathadder V2 vardı lakin o kadar beğenmemiştim(Bana o kadar ergonomik gelmedi). Eğer benim gibi mouse elimin altında kaybolsun, sanki mouse yokmuşçasına hareket ettireyim diye düşünüyorsanız bi göz atın derim. Hem Technopat'ta incelemesi de var.

Bir de bu mousedan önce Deathadder V2 Mini kullanıyordum ve oldukça da memnundum açıkçası(Dediğim gibi mouse'un elimin altında kaybolması bana daha rahat geliyor) lakin bir gün klavye almaya gittiğimde mouse bölümünde farklı mouseları denerken elime cuk diye oturdu ve ondan sonra satın aldım. Hiç planda yeni mouse almak yoktu yani. Dolayısıyla eğer bu modellere göz atabileceğiniz bir teknoloji mağazası varsa önce gidip denemeniz sizin için de iyi olur keza belki de hiç aklınızda olmayan bir modeli de beğenebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı