2000 TL'ye kadar kablosuz mouse önerisi

EQUARIA

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği
Mouse'un ergonomik ve sağ el için olması önemli. Simetrik mouse kullanamıyorum. Palm ve Claw şeklinde tutuyorum. Rekabetçi FPS oyunları oynuyorum fakat standart oyunları oynarken ve iş yaparken de yardımcı olabilecek (mümkünse kısayol atanabilir tuşlu) bir mouse arıyorum. Mümkünse Bluetooth'u da olsun isterim. Marka ve RGB farketmiyor. Sensörünün iyi olması önemli.

Eliniz küçükse Glorious Model O Wireless, büyükse Glorious Model D Wireless öneririm. Bluetooth yok fakat bence iyi mouselar. Ben de Model D Wireless kullanıyorum.

Bahsettiğin kriterlere uygun bir mouse ben bilmiyorum. Kriterlerinizi esnetmenizi tavsiye ederim.

Simetrik.

Bluetooth yok.

Eliniz küçükse Glorious Model O Wireless, büyükse Glorious Model D Wireless öneririm. Bluetooth yok fakat bence iyi mouselar. Ben de Model D Wireless kullanıyorum.
Maalesef sevdiğim bir şekli yok. Delikli mouselar bana güven vermiyor.
Corsair Sabre Wireless.
Bakacağım teşekkürler.
Bahsettiğin kriterlere uygun bir mouse ben bilmiyorum. Kriterlerinizi esnetmenizi tavsiye ederim.

Simetrik.

Bluetooth yok.
Deathadder V2 Pro için Amazon sayfasında Bluetooth var gözüküyor. Hatta Bluetooth modunda 100 saat pil ömrü vaadediyor. En mantıklı seçenek gibi duruyor şu an. Teşekkürler önerileriniz için.

Maalesef sevdiğim bir şekli yok. Delikli mouselar bana güven vermiyor.

Bakacağım teşekkürler.

Deathadder V2 Pro için Amazon sayfasında Bluetooth var gözüküyor. Hatta Bluetooth modunda 100 saat pil ömrü vaadediyor. En mantıklı seçenek gibi duruyor şu an. Teşekkürler önerileriniz için.

Evet, varmış. Hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı