2000 TL'ye kadar kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan yoku
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 386

yoku

Centipat
Kek günü
Daha fazla  
Arkadaşlar 1500-2000 TL arası çıkabilirim bütçe olarak. Uzun süre idare edecek ve üzmeyecek, ses kalitesi bakımından da fiyat performans dediğiniz kablosuz kulaklık önerileri var mıdır?

Arkadaşlar 1500-2000 TL arası çıkabilirim bütçe olarak. Uzun süre idare edecek ve üzmeyecek, ses kalitesi bakımından da fiyat performans dediğiniz kablosuz kulaklık önerileri var mıdır?
Ben Logitech g335 satın aldım ₺2.200 liraya Şu an ne kadardır bilmiyorum ancak oyunlar için iyi bir deneyimi olduğunu söyleyebilirim

Hocam belirtmeyi unutmuşum oyun için de kullanırım belki ama genel olarak müzik dinlemek ve günlük kullanım için alacağım. Ayrıca sizin belirttiğiniz model kablolu sanırsam.

Hocam belirtmeyi unutmuşum oyun için de kullanırım belki ama genel olarak müzik dinlemek ve günlük kullanım için alacağım. Ayrıca sizin belirttiğiniz model kablolu sanırsam.
Gündelik kullanım için pek tavsiye edebileceğimi sanmıyorum müziklerde bası çok zayıf gündelik kullanım için Sony 760 bt düşünebilirsin ama bütçe arttırman gerekir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı