2000 TL'ye Kadar LoL ve CS:GO için Sistem Toplama

232235

Hectopat
Makaleler
1
Eylülden beri para biriktiyorum ve 1500 TL oldu. 2000 TL'ye kadar çıkabilirim. LoL ve CS:GO için kullanacağım.

(İntel işlemci önerecekseniz; eski ama güçlü Xeon'lardan önerirseniz sevinirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Seni videolarımı ziyarete davet ediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(İstediğin oyunlar ve testler burada)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(Bu da aynı sistemde R9 290X ile testler)

Itopya'da hazır sistemler dolu var oralardan bakabilirsin. 2000 TL'ye PUBG oynatan sistem bile gördüm geçen gün YouTube'da.

@232235 800 900 lira gibi bir rakama LoL ve CS:GO da 100+ fps alacağın benim kullandığım sistemi öneririm Xeon E5450
G41 Anakart
R7 240 Ekran Kartı
350w Psu+ Kasa
4GB Ram DDR3

Bizzat kullandığım için öneriyorum. Paranız cebinize kalır ilerde daha güzellerini toplarsınız

HDD'yide 7200 rpm 2.el olarak alabilirsin, sistemin önüde açık. Sadece CS:GO ve LOL oynayacaksan öneriyorum. Pubg, Fortnite gibi oyunlarda istediğini alamayabilirsin.
Arkadaş bütçesini çıkarmışken eski sisteme yatırım yapmak bence gereksiz.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    21,7 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleme:
@232235 800 900 lira gibi bir rakama LoL ve CS:GO da 100+ fps alacağın benim kullandığım sistemi öneririm Xeon E5450
G41 Anakart
R7 240 Ekran Kartı
350w Psu+ Kasa
4GB Ram DDR3

Bizzat kullandığım için öneriyorum. Paranız cebinize kalır ilerde daha güzellerini toplarsınız
@M3R4KLI
Saolun hocam. ama aklımda bir soru var. RAM'i 8 GB ve PSU'yu 500 Watt yaparsak daha iyi bir yatırım olurmu ?

PSU olur ama ram çok da geleceğe yatırım olmaz. Ha işinize yarar mı yarar tabii ki.

Yanlış Bilgilendirme
Eylülden beri para biriktiyorum ve 1500 TL oldu. 2000 TL'ye kadar çıkabilirim. LoL ve CS:GO için kullanacağım.

(İntel işlemci önerecekseniz; eski ama güçlü Xeon'lardan önerirseniz sevinirim)
Hocam bence işlemci olarak Xeon x3440 alın çünkü bu işlemciyi overclock' la 4GHz hızına getirirseniz RTX 2080 Ti' yi bile besler. Üstüne üstlük fiyatı 100 lira bile değil: US $18.3 |Tahmini Teslimat Zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…