2000 TL'ye kadar modem önerisi

Bütçe
2000

MFRKNDGN

Hectopat
Yer
NY 10011, USA
Merhaba, modemimin son zamanlarda sürekli kablosuz bağlantısı düşüyordu. Bunu fark eden Türk Telekom bana bu modemi 1600 TL'ye teklif etti: TP-Link VX18 Wi-Fi 6 AX1800 premium VDSL modem.
Modem fiyatına göre iyi midir veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka bir modem var mı?
Not: Router almayı düşünmüyorum ve modemin ileriye dönük olması tercihimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral iyi modem ama şuna da bak derim.

Hocam ileride 1000MBPS geçme planın olsa hangisini alırdın. Ayrıca arada 100-150 TL var ve Wi-Fi-5'ten Wi-Fi 6'ya geçiyor.

Hocam ileride 1000MBPS geçme planın olsa hangisini alırdın. Ayrıca arada 100-150 TL var ve Wi-Fi-5'ten Wi-Fi 6'ya geçiyor.

Hocam bütçeyi aşmış bunlar. Dediğim gibi bu bütçe bandında alabileceğim en mantıklı cihaz nedir?

Hocam bütçeyi aşmış bunlar. Dediğim gibi bu bütçe bandında alabileceğim en mantıklı cihaz nedir?
Bütçenin üzerine biraz koyabilirseniz:

Bütçenin üstüne çıkamam derseniz:

TP-Link VX18 modem üzerine biraz araştırma yaptım 1600TL alınabilir. Ama düzgün incelemesi olmadığından attığım VR600 V3 ve VR400 V3 'e kıyasla nasıldır bir şey söyleyemeyeceğim.

Son düzenleme:
Bütçenin üzerine biraz koyabilirseniz:

Bütçenin üstüne çıkamam derseniz:

TP-Link VX18 modem üzerine biraz araştırma yaptım 1600TL alınabilir. Ama düzgün incelemesi olmadığından attığım VR600 V3 ve VR400 v3'e kıyasla nasıldır bir şey söyleyemeyeceğim.

Hocam VR300ü yeni aldım VR400 daha mantıklı gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı