2000 TL'ye kadar modem önerisi

Samet2233

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım merhaba, iyi akşamlar. Birkaç hafta içinde TurkNet GigaFiber altyapı getirecek ve elimdeki modem bozuldu. Altyapı VDSL olduğu için hem VDSL hem fiber destekli bir modem arayışındayım. Normalde ZyXEL T50B satışta bulabilseydim direkt düşünmeden alacaktım fakat teşhir ve güvenilir olmayan satıcılar var. Bütçe maksimum 2000 TL.

Yardımcı olan hocalarıma şimdiden teşekkür ediyorum.

Benim bildiğim kadarıyla TurkNet modem sağlıyor kiralık da olsa. Onun ek ücreti var mı, varsa ne kadar bilmiyorum ama aboneliği sonlandırma hâlinde geri istiyorlar.

Benim bildiğim kadarıyla TurkNet modem sağlıyor kiralık da olsa. Onun ek ücreti var mı, varsa ne kadar bilmiyorum ama aboneliği sonlandırma hâlinde geri istiyorlar.

Bilgim var, evet veriyorlar ücretsiz bir şekilde fakat modemin başına bir şey falan gelir bu sorumluluğun altına girmek istemiyorum.

2.el HG658 V2 ya da HG658C V2 modem alıp yanına Ethernet ile bağlayacağın Xiaomi AX3000T router alıp routera OpenWrt kurup PPPoE bilgilerini girip modemi köprü moduna alarak interneti router üzerinden kullanmanı öneririm böylece hem router olarak bütçendeki en iyi seçeneği almış olacaksın hem de fiber geldiğinde tek yapman gereken modemi çıkartıp kabloyu routera takmak olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…