2000 tl'ye kadar notebook önerileriniz

maestro.03

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar, Ben Mühendislik öğrencisiyim ve orta-üst seviyeleri arası bi pc arıyorum. Benim için catia, ansys, mastercam gibi hem grafik hem işlemci isteyen ve son 2-3 yıl içinde çıkacak oyunları orta seviyede oynatabilecek olması önemli.

Asus'un şu bilgisayarı çok hoşuma gitti : Asus X550LN-XO062D Notebook intel i5 işlemci ile yüksek performans harici 2gb ekran kartı ile yüksek performans sunar - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar

bir de i7 versiyonu var : Asus X550LN-XO007D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar

i7 oyun grafiklerine etkisi olur mu bilmiyorum ama i7 için vereceğim 300tlye değer mi bilmiyorum .

Bu bilgisayarlar hakkındaki görüşleriniz nelerdir ? ve sizin önerebileceğiniz notebook ları bekliyorum :)

(Asus tercih sebebimdir :) )
Şimdiden Teşekkür ederim :)

İşlemcinin oyunlarda bir katkısı olmaz, ama grafik işleriyle de uğraştığın için i7 olan modeli almanda fayda var.

Orta seviye grafikleri işlemci çalıştırır diye bir duyum almıştım ama ne kadar doğru bilmiyorum. Eğer öyleyse tercihim i7'den yana kayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı