Bütçem 2K ona göre önerirseniz memnun olurum, şimdiden teşekkürler.
Bu fiyata daha iyisi yok şimdi alırsan haftaya kargolayacaklar ön siparişte. 8K Hz'e sahip ve RT gibi özellikleri var yani dokunmatikmiş gibi o kadar hassas. Tabii bunun ayarı da yapılıyor öyle sevmezsen. Başka daha iyisi yok bu fiyata.
![]()
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Ne için kullanacaksınız ve sizin için önemli olan sesmi rekabet mi?
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
Hocam hem görünüş olarak kablosuz olduğu için kablo derdide çıkarmaz benim tercihim akkonun switchlerinin sesi daha tok madlions ise click tarzında ama yinede siz bilirsiniz.Teşekkürler yazdım bir kenara.
Hocam hem görünüş olarak kablosuz olduğu için kablo derdide çıkarmaz benim tercihim Akko'nun switchlerinin sesi daha tok madlions ise Click tarzında ama yine de siz bilirsiniz.
Boyut tercihin nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.