2000 TL'ye kadar numpadsiz klavye önerisi

Bu fiyata daha iyisi yok şimdi alırsan haftaya kargolayacaklar ön siparişte. 8K hz e sahip ve RT gibi özellikleri var yani dokunmatikmiş gibi o kadar hassas. Tabi bunun ayarı da yapılıyor öyle sevmezsen. Başka daha iyisi yok bu fiyata

Bütçem 2K ona göre önerirseniz memnun olurum, şimdiden teşekkürler.

Bu fiyata daha iyisi yok şimdi alırsan haftaya kargolayacaklar ön siparişte. 8K Hz'e sahip ve RT gibi özellikleri var yani dokunmatikmiş gibi o kadar hassas. Tabii bunun ayarı da yapılıyor öyle sevmezsen. Başka daha iyisi yok bu fiyata.

Net düşüneceğim sağ ol.

Ne için kullanacaksınız ve sizin için önemli olan sesmi rekabet mi?

Benim için ikisi de yakın ama ses bir tık daha önde.

Teşekkürler yazdım bir kenara.
Hocam hem görünüş olarak kablosuz olduğu için kablo derdide çıkarmaz benim tercihim akkonun switchlerinin sesi daha tok madlions ise click tarzında ama yinede siz bilirsiniz.

Hocam hem görünüş olarak kablosuz olduğu için kablo derdide çıkarmaz benim tercihim Akko'nun switchlerinin sesi daha tok madlions ise Click tarzında ama yine de siz bilirsiniz.

PC'de Bluetooth'um yok ve 2.4 bağlantıyla gecikme yaşarım diye düşünüyorum rahatsız edebilir o yüzden b planı gibi benim için

Boyut tercihin nedir?

%60 ya da %65 tercihimdir.

1500 civarında da atarsanız mutlu olurum 2K olanlara belki pederi ikna edemem malum biraz garipseyebilir bir klavye 2K eder mi diye belki 1500'e fazla laf yemeyiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı