2000 TL'ye kadar numpadsiz klavye önerisi

PC'de Bluetooth'um yok ve 2.4 bağlantıyla gecikme yaşarım diye düşünüyorum rahatsız edebilir o yüzden b planı gibi benim için

%60 ya da %65 tercihimdir.

PC'de Bluetooth'um yok ve 2.4 bağlantıyla gecikme yaşarım diye düşünüyorum rahatsız edebilir o yüzden b planı gibi benim için

%60 ya da %65 tercihimdir.

1500 civarında da atarsanız mutlu olurum 2K olanlara belki pederi ikna edemem malum biraz garipseyebilir bir klavye 2K eder mi diye belki 1500'e fazla laf yemeyiz.

2.4 GHz hiçbir gecikme sorunu yaratmaz hocam zaten klavye 8000 Hz dokunmatikten farksız olarak 0.1mm tıklama hissiyatı var Bluetooth'da gecikme olur 2.4GHz kablosuz olan tüm e-spor türündeki ekipmanlarda kullanılıyor 1500 civarında RK65 alınabilir.

Hocam zaten bende aynı klavyeyi attım.

2.4 GHz hiçbir gecikme sorunu yaratmaz hocam zaten klavye 8000 Hz dokunmatikten farksız olarak 0.1mm tıklama hissiyatı var Bluetooth'da gecikme olur 2.4GHz kablosuz olan tüm e-spor türündeki ekipmanlarda kullanılıyor 1500 civarında RK65 alınabilir.

Sağ ol hocam bilgilendirme için.

Hocam bir de bashettiğiniz klavyeyi tam bulamadım link atarsanız sevinirim.

Sağ ol hocam bilgilendirme için.

Hocam bir de bashettiğiniz klavyeyi tam bulamadım link atarsanız sevinirim.
Klavye zamlanmış hocam üzgünüm onun yerine şunlara bakın
Attackshark K75
Dareu ek87
Aigo A87.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı